#67 Eray İşcan

Buna yıllık 700 bin maaş bağlayacağınıza gidin o paraya 1000 tane inek falan alın. Sütünü kullanır futbolculara yarar sağlarsınız en azından.

O ineklerden birini de 3. kaleci yaparız arada top falan çarpar işte bu adam kaleci mi şimdi ulan.

hqdefault.jpg

Yav bu adam kötü kaleci değil diyorum ben her zaman. Çünkü bu adam kaleci değil. Hani kaleci olsa iyi veya kötü kaleci diye değerlendirme yapabilirsiniz ama kaleci olmayan birine kötü kaleci demek bile iltifat. Bu adamı takımda tutmamıza ve sözleşme yenilememize vesile olan her kimse kulüpten tez zamanda uzaklaştırılır umarım. Bir takıma bundan büyük zarar verilemez.

o zaman biz altyapıdan iyi topçu çıkacak diye daha çoook 'bekleriz' renktas :)

Aynen öyle, 40 yılda bir çıkıyor zaten, kaleci konusunda zaten 0'ız, böyle de devam ederiz Eray'la sözleşme yenilersek.

Altyapıdan sürekli bir isimler çıkıyor, bizim genç heyecanlı taraftarlarımız abartmaya bayılıyor, Eray da ilk çıktığında "kaleci olmaz" diyordum, kızıyorlardı bana.

Abartmamak lazım altyapıdaki oyuncuları, sırf buradan yetişiyorlar diye.

Bu sezon da işte bir Birhan var yaşına göre göze çarpan bir de Emre Tosun, diğerlerinin önündeler. Benim görüşüm tabi.

öncelik transfer felan değil böyle çöpleri yollamak olmalı daha fazla zarar görüyoruz maddi ve manevi.

Ben hayatımda bu kadar kötü bir kaleci görmedim! Üstelik bu adam süper ligde ve işin ilginç yanı da Türkiye'nin en büyük takımında... Adamlar Niasse diye bir futbolcuyu 250bin avro yıllık kazancı ve maç başı 3bin liraya oynuyor.. Akabinde adam 5.5 milyon avroya transfer oluyor. Bizim kaleci 700bin avro (daha sonraki seneler 100er bin avro artıyor) 15bin avro maç başı ücreti alıyor. Satsan kimse almaz!

mac basi degilde tuttugu top bası sözlesme yapılaydı kulübe maliyeti daha düsük olurdu

1 ay antreman yapayım şu göbekli halimle bu kazmadan daha çok top tutmazsam hiç bişey bilmiyorum.

Mehmet Bölükbaşı bile daha iyiydi desem ağır olabilir sanırım.

Onunla kapışırlar işte. O derece.

Ulan bu herif nasıl kaleci olupta a takıma kadar çıkmış isviçreli bilim adamları bile açıklayamaz. Herif 700 bin alıyo lan senede, ayda 58.3 ,günde 1.940 bin alıyor.Ulan 12 saat çalışıp bu herifin günlük parasını alamıyoz.Adeletini mikeyim dünya.

Ya 3-4 kişi 700.000 euro maaş alıyor yazmış çok mu zor bu yazdığınızı kontrol etmek,euro değil TL o.

700.000 TL bile çok fazla ama yanlış şeyleri ısrarla yazmayın...

İyi ki Sinan Bolat geldi de bunun 2.kaleci olmasından kurtulduk bir de Bülent Korkmaz Erciyes'e alırsa oh ne güzel...

Kaleyi bulan top sayısıyla gol sayısını her maç eşit tutan tek kaleci.

Ya 3-4 kişi 700.000 euro maaş alıyor yazmış çok mu zor bu yazdığınızı kontrol etmek,euro değil TL o.

700.000 TL bile çok fazla ama yanlış şeyleri ısrarla yazmayın...

İyi ki Sinan Bolat geldi de bunun 2.kaleci olmasından kurtulduk bir de Bülent Korkmaz Erciyes'e alırsa oh ne güzel...

Bunun olabilme ihtimalini bile sevdim, bi de opsiyon koyalım ama para almayalım yani üstüne para vermeli opsiyon olsun.

Alırsanız 500 bin TL de bizden gibi. Hatanın neresinden dönülse kardır.

Geri
Üst Alt