#67 Eray İşcan

Bunun olabilme ihtimalini bile sevdim, bi de opsiyon koyalım ama para almayalım yani üstüne para vermeli opsiyon olsun.

Alırsanız 500 bin TL de bizden gibi. Hatanın neresinden dönülse kardır.

Bülent Korkmaz Engin ile kendisine talipmiş artık ne yapalım Tafo olumlu rapor vererek yaktı bizi bari zararı azaltalım yoksa bu adam kaleci falan değil...

Sabri'yi takımda tutan teknik direktörlerin hiçbiri mi hoca değil lafı var ya, aynısı Taffarel ve Eray olayı için de geçerli.

Bu altyapıdan çıkan oyuncuların takımda kalması hocaları aşıyor bazen.

Yıllık 500.000 bana verseler. Kaleci olurum. Kramponları boyarım. Çay demlerim. Ortaya çıkıp 3'lü çektiririm. Oohoooo neler neler yapmam ki. Femev maçlarından önce ortalığı daha da kızıştırırım.

Alt yapımızda ciddi sorun var..

Normal değil yani.. bu çocuk hangi elemeden geçip gelmiş buraya?

ilginç..

Buna altyapıda eğitim veren/vermeye çalışan sorumlular acilen kovulmalı !

Şuna sözleşme yapanı Allah ıslah etsin üstüne geleni yiyo Taffarel'de kaleci antrenörüyüm diye gezmesin şu adamı beğeniyorsa acil kovulsun!! resmen Galatasarayımın paraları gidiyor.Bu adama para vercekler diye Gs store'den ürün alamam kimse kusura bakmasın!! Saat alıcaktım 3-4 tane tşört bide Gs çarşaf takımı alcaktım vazgeçtim.Bu rezillere para yediremem!!

Her ne kadar iyi bir performans göstermesede oyuncumuza 'Kazma' gibi hakaretler etmeyelim lütfen.

Her ne kadar kendimi tekrarlamaktan hoşlanmasam da, Eray'da kaleci duruşu yok yok yok. Bir de skandal bir sözleşme imzalandı. Neler dönüyor bu kulüpte anlayamıyorum.

Kusura bakmayında böyle kaleci olmaz.Forumda herkes biliyor bundan birşey olmuyacağını ikinci yarı 2 atak gol.Mesele skor değil ama 3.kalecimiz Eray olmamalı.

Bence Eray'ın karanlık bir yüzü var. Yönetime bu sözleşmeyi yaptırabilecek kalibrede elinde bir koz olması lazım.

Eray sag, Eray sol; Eray goll Eray goll. Eray kafa, Eray sut; Eray goll Eray goll.

Yakinda tum muzik marketlerde.

o kadar para verdik kaleye koysan kova stoper fln yapsan o da olmaz toptan korkuyor bari yerleri süpürsün silsin hiç değilse bir halta yarasın cidden hangi akla mantığa bu kadar para verildi bu adama 2500 lira maaş bile çokmus :S

Hangi mantıkla sözleşme uzatıldı?Geçen sezon anlamadınız en azından hazırlık maçlarını bekleseydiniz

Maçın özetini seyrettim , yediği golleri gördüm ...

Zapata'dan sonra gördüğüm en kötü kaleci .

Kadere bak ki 2 ismide bizim formamızda gördüm .

Geri
Üst Alt