#67 Eray İşcan

Hakaret olarak algilamayin ama bunun sorununun zekasal oldugunu düşünüyorum. Tamam yeteneksizsin onu biliyoruz da bu kadar hatayı ancak aptallar yapar. Nasıl futbolcusun anlamiyorum ki hic kaleci felan izlemedin mi. Ya o elini niye indiriyorsun her seferinde ayni şey. Hic mi elestirileri okumuyorsun. Hep aynı hataları nasıl yaparsın. Bir gram gelistirmezmi insan kendini yahu.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ulan ıslah evimi koskoca GSARAY ? soğuttunuz insanı futboldan hayattan bu yeteneksiz adamın bozduğu sinirlerimin tedavi ücretini istiyorum ulan..3 yıl üstüste şampiyonlar ligine katılmak değil Eray'ın kaleci olmadığını anlamaktır iyi yönetilmek...terliyorum ulan sıkıntıdan..bu kadar aymazlık nasıl olur...

Eray benim için su anlama geliyor. Aysal ve Taffarel Görevlerini yapamiyorlar. Erayin bir suçu yok. Suç Galatasarayi sabote edenlerde.

Aykut bunun yanında Neuer kalır.

Aynen , burada renkdaşlarımız geçmiş bazı kalecilerimiz üzerinden benzetmeler yapıyorlar ama bence hata yapmaktalar ,

Aykut

2007-08 de leverkusen faciası sonrası kaleyi devraldıktan sonra oldukça başarılı oldu ve şampiyonluğumuza katkısı oldu ,

Mehmet Bölükbaşı ,

97-98 devre arası itibari ile kaleye geçip o sezonki şampiyonlukta pay sahibiydi ,

ayrıca 99-00 deki deplasmandaki çelsi maçındada harika bir maç çıkarmıştı O'nun yerinde Eray olaydı abartısız 10 tane yiyebilirdik !

Hayrettin ,

Çoğu kişi dalga geçsede 92-93 ve 93-94 Şampiyonluklarında ve özellikle 93 ŞL ön elemesinde ve ŞL ye kalmamızda payı büyüktür , ne olduysa 94 yazından sonra oldu bir daha iflah olmadı .

Eray maalesef kalecilik vasıflarına dahi haiz değil , kabaca söylersek kaleci değil !

Aynen , burada renkdaşlarımız geçmiş bazı kalecilerimiz üzerinden benzetmeler yapıyorlar ama bence hata yapmaktalar ,

Aykut

2007-08 de leverkusen faciası sonrası kaleyi devraldıktan sonra oldukça başarılı oldu ve şampiyonluğumuza katkısı oldu ,

Mehmet Bölükbaşı ,

97-98 devre arası itibari ile kaleye geçip o sezonki şampiyonlukta pay sahibiydi ,

ayrıca 99-00 deki deplasmandaki çelsi maçındada harika bir maç çıkarmıştı O'nun yerinde Eray olaydı abartısız 10 tane yiyebilirdik !

Hayrettin ,

Çoğu kişi dalga geçsede 92-93 ve 93-94 Şampiyonluklarında ve özellikle 93 ŞL ön elemesinde ve ŞL ye kalmamızda payı büyüktür , ne olduysa 94 yazından sonra oldu bir daha iflah olmadı .

Eray maalesef kalecilik vasıflarına dahi haiz değil , kabaca söylersek kaleci değil !

Hayrettin iyi kaleciydi ama nolduysa oldu. Milli takimda senelerce kalecilik yapti.

Kaleye top gelmese iyi kaleci aslında

1 trilyon alıyordu kardeşimiz.. potansiyeli yüksek.. ya 1 senede insanın ne olduğu anlaşılır şimdi gerçekten kendimizi kandırmayalım.. böyle adamlar malesef her takım da var..

patlar üstüne koyar diye bekliyoruz ama boş geçen sezon real faciası da vardı bu adamın. yani diğer lig kupa maçlarına baktığımızda da aman aman birşey yapmıyordu, ama dursun oyuncu aramayalım hiç yoktan iyidir modu.

Eğer bu kaleci ise neuer başka bir şey

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam real macının şokunda hala üzerine gitmeyin

Eline portakal versen soyamaz, kumandayı uzat desen yere kapaklanır biz adama 1 milyon lira veriyoruz ne ka trajikomik.

her sene 100 bin zammi ibret olsun diye aliyor bence. ya da bunu sinirleri yumuşatma için mazlum niyetine dövüyorlar. bu herifin bu paralari almasi beni öldürüyor.

Geri
Üst Alt