#67 Eray İşcan

adamın şutlanmasını beklerken 1 milyon tl maaşla sözleşme uzatıldı böyle olacağı belliydi bu kovanın kadroda olduğunamı yanayım yoksa 1 milyon aldığınamı ?

ufuk yada aykut kalıp erayı göndermek gerekıyordu nasıl gelştirecek kendnı bu çocuk

Erayda bizim görmediğimiz ne görüyor teknik ekip adam uçmaya bile tenezzül etmiyor sadece fizik var

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B_90e78c031f52d5516853e96922c93b6f.jpg

maalesef Galatasarayimiza gelen en kotu kalecilerden biri.

soyle birinin Galatasarayda oynuyor olmasi gercekten uzucu ve ayni zamanda dusundurucu bir durum.

yediği 3 golden 2si hatalı, aslında bu adamın boyu 1.90 filan değil,kolları da yok, bale'den yediği gol gibi ilk gol ne sıçrama var ne de kollarıyla hamle, 3.golde de güzel asist yapıyor, çok güzel gol izliyor ama, bunun son maçtaki performansından sonra sözleşme uzatmada etkisinin olduğunu düşündüğüm yada en azından fikri sorulmuştur kaleci antrenörümüz taffarel'in takımdan ayrılmasına çok sevindim,oyuncu ve kulüp hiç birbirine uymuyor ama profesyoneller var

Olan Ufuk ve Aykuta oldu. 6ay antrenman yapmayan Aykut bile bundan iyi oynar.

I am the one who knocks!

Bu çocuk torpilli renkdaşlar ;ufuk'u gönderip bu kovayla sözleşme yenileniyorsa bunun başka bir açıklaması olamaz.. taffarellik bir durum değil bu..

34 yaşındayım.. taraftarlık hayatımda bunun kadar kötü kaleci görmedim..

Hatta zapata neuer kalır bunun yanında.. adam en azından kötü de olsa kaleciydi..

Ben hala kalede bu varken nasıl oldu da Kadıköy'de 2, Bernabeu'da 3 farklı gibi normal sayılabilecek farklar yiyerek kurtulduk onu anlayamıyorum. En az 5-6 fark yememiz gerekirdi halbuki, defans hattı da kötü oynamasına rağmen fark yemememiz Allah'ın bir lutfu..

Bölgesel Amatör Ligde bile oynayacak kalecilik meziyeti yok.Hatta halı sahada kaleciye ihtiyaç olsa bile kaleye geçirtmem bu arkadaşı.

[attachment=12026:şaban.png]

Rahmetli karpuzcu haliyle bile daha iyi kaleciydi :)

Ekli dosyalar

• şaban.webp
    şaban.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 134
aykut erçetinden sonra önümüzdeki 10 yılda keriz soyan bir başka kalecimsi olacak ,hayırlı olsun...

Ancak damacana satıcısı olur bundan.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Eray is one of the best goalkeeper i have seen so far. He has a really bright future. We are very lucky to have him in our team

Her kaleci hata yapabilir doğaldır yanlız bu adamınkiler hata değil dünkü 3. gol mesela sanki 10 tane öyle top gelse 9 unda o hatayı yapacak gibi adam elini kaldırmaktan aciz bizim halı saha maçlarında bundan çok daha iyi kaleciler çıkar.

adamın tek özelliği 2 metre boyu ama yanından geçen topu bildiğin seyrediyor hiç değilse birkaç top kurtarda aslında o kadarda kötü değil diyelim sırf altyapıdan diye takımda kalan oyuncuları hiç sevmiyorum serbest bıraksak takım bulamazlar bunu geçen yıl aydında yaşadık her ne kadar sabriyi beğenmesemde hiç değilse gerçek Galatasaraylı gibi oynuyordu bunlarda o bile yok

Geri
Üst Alt