#67 Eray İşcan

Daha gecen sezon öncesi ne kadar les ve kötü bir kaleci oldugunu dile getirmistim. Her halinden belli oluyordu. Ama forumun 80% sirf altyapi oyuncusu oldugu icin 'gelecegin yildizi' olarak gördü ve savundu bu cocugu.

Ama sasirmiyorum, Türkiye'de her futbolcu yildiz. O derece futbol fakiri bir ülke.

Derhal gönderilmeli, isi yok, zaman kaybi.

Prandelli göreceğini görmüştür. İkinci lig ekiplerinden birine kiralanır.

Eray belki merak.eder taraftar bana ne diyor diye okursun ... her isin basi cok calismak degerli kardesim burada yazilanlarin hepsi maalesef dogru cok calismalisin hemde cooooook berbat haldesin ozelestiriye ihtiyacin var ...

Yedigin ilk golu 1 60 boyu olan barthez omer yemezdi senin yerinde o parayi kim aliyor olsa sabah aksam.ek antreman yapar

Ufuk kalmalı bunu göndermeliydik de, bunu alacak hiç bir amatör kulüpte bulamayız.

Ya yediği golleri geçtim adam ışık vermiyor hiç.Bir Kasımpaşa maçında karşı karşıya aşırtmayı tutmuştu onu hatırlıyorum.

Futbolda torpili en basit ispatı İlk oynadığı maçtan bu yana tüm Türkiye anladı ama teknik kadro ve yöneticiler anlamadı

Aldığı parayı kale önüne yığsak daha çok kurtarış yapar diye bir tweet görmüştüm. Eray adına ben utandım.

çolugunuz cocugunuz varsa azıcıkta torpılınız varsa futbolcu yapın...kımler futbolcu oluyor en azından oglunuz para kazansın

Bu fizikle erken emekli olur

Adamin beli egri kamburu var

[attachment=12064:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 126
Taffarel halefi ilan etmiş xd

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt