#67 Eray İşcan

Wien maçına şimdi baktım 1.golde 1.95 kaleci üstüne gelen topa nasıl zıplamaz yani acık zıplasa korner komik.

2-Golde terse yatıyor açı daraltmaya çalışıyor gibi ama beceremiyor

3-Kaleciler her zaman kenarlara çeler topu göbeğe top mu çıkarılır çok başarısız ve 3 rezalet gol

Defans hatası var genç evet ama yok..

Bu adamın sözleşmesine %500 zam yapıyorsun..

Derhal kovulmalı..

Zamanında; eskiden profosyonelliğe çok yaklaşmış ama torpil bulamayınca transferi bir türlü gerçekleşmemiş bir abi dert yanmıştı bana.. inanmamıştım ; daha doğrusu inanmak istememiştim..

Yanılmışım abi ,ismin her neyse unuttum , kusura bakma buradan özürlerimi kabul et...

Artik cöp, les, kazma diyemiyecegiz. Keske konusmayi yasaklasaydiniz.

Gene iyisin Eray ....

Honved maçında mükemmel iş çıkardı.Yedek klübesindeki performansı inanılmazdı hep böyle Eray hep böyle klübeye mükemmel oturuyorsun hep orda kalman dileğiyle...

G.Saray'ın kiralık eldivenleri! Tek sorun...

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı yönetimin 15 gün önce ücretine 10 kat zam yaparak sözleşme uzattığı Eray İşcan'ı kadroda düşünmüyor. Aslan, bu sezon 700 bin TL alacak Eray için formül arıyor

Galatasaray'ın yıllık ücretine 10 kat zam yaptığı ve 15 gün önce sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattığı Eray İşcan için Cesare Prandelli'nin "Kiralansın" raporu geldi.

Sinan Bolat'ın imzası öncesinde iki maçta kaleyi koruyan ve yediği gollerle saç baş yolduran genç kaleciyi 25 kişilik kadroda düşünmeyen İtalyan teknik adamın kaleci antrenörü Taffarel'in de onayıyla A2 takımın kalecisi Alperen Uysal'ı üçüncü kaleci olarak kullanacağı öğrenildi.

G.Saray yönetiminin sözleşmesini uzattığı ve toplam 3 milyon 600 bin TL garanti para vereceğini açıkladığı Eray İşcan'a bu sezon alacağı 700 bin TL nedeniyle Anadolu kulüplerinin soğuk baktığı ve genç kaleciye kulüp bulunması halinde ücretinin yarısının G.Saray tarafından ödeneceği gelen haberler arasında.

31 Temmuz 2014 Perşembe - 08:38

Sabah

Bu yönetimin yaptığını 3 yaşındaki çocuklar yapmaz.

Kim alır erayı ya mal mı millet.

Eray 700 bin TL ver ama basket takımını 2 kuruş için dağıt git arroyodan indirim iste. Bu ne biçim iştir arkadaş.

Bu yönetim derhal istifa etsin artık sezon başlamadan bu kadar yeter.

Eraya yüzde 900 zam yapan yönetim yüz karasidır.

Kendimizi kandirmayalım. Bunu alan süper lig takımı ağır maldır, ve kümede kalmaya oynar.

I am the one who knocks!

Bu kovayla sözleşme uzatmamız da her kimin zerre kadar emeği varsa istifa edip defolup gitmeli

Cesare teşhisi koymuş ama kim alır bunu? 2.Lig'de bile as kaleci olacağını sanmıyorum.

Adam yattigi yerden 700.000 tl alacak.

Bunun sozlesmesini kim uzatti?

Kendi ceplerindenmi verecekler bu parayi?

Eray'a bu kadar para vermek nedir ya?!?!

Artik satsan satamazsinatsan atamazsin.

Kiraya bile veremiyoruz zarar etmeden.,

Senelik 100.000 versen (o bile cok) eray "kalmiyorum" mu diyecekti sanki????

Sozlesmesineden uzatildi onu da anlamadim.

Anadolu takımı falan alırsa direk küme düşer. Gerçi en fazla 3 maç sabrederler.

Gerçekten sözleşmesine bu kadar zam yapan adam çıkıp açıklamalı. Yüzüne tükürülecek adamdır kendisi. Babasının parası gibi harcanıyor paralar kulüpte. Eray'a da sözüm yok.

Taffarel çok iyi kaleci diyor geçen açıklama yapmıştı.Ama bir sezon gidip kirada oynamalı diyordu.

Yeni nesil bir Aydınus.

Sözleşmesi yenilenmesiyle Aydın vol 2.1.1 sürümüne yükselmiştir.

bu arkadaşı kalede görünce sanki 4 tane direk görüyorum

1 üstte

2 yanlarda

1 tanede ortada

Dibi delik kova. Hatta dibi yarık kova. Delikten en azından sızar. Bunda direkt akıyor.

Geri
Üst Alt