#67 Eray İşcan

bu saaten sonra da satamasin adamin aldi parayi bizden baska kimse vermez, en iyisim kiralik gitsin 2-3 yil belki bir mucize olurda biraz kalecilik ögrenir.

onun yerine de alt yapidan birini cikarsinlar eray patatesinden kötü olacak hali yok, ama gel gör ki oda eraydan kötüyse ozaman alt yapidan kalecilerden sorumlu olan adam kimse derhal kovulmali

bu saaten sonra da satamasin adamin aldi parayi bizden baska kimse vermez, en iyisim kiralik gitsin 2-3 yil belki bir mucize olurda biraz kalecilik ögrenir.

onun yerine de alt yapidan birini cikarsinlar eray patatesinden kötü olacak hali yok, ama gel gör ki oda eraydan kötüyse ozaman alt yapidan kalecilerden sorumlu olan adam kimse derhal kovulmali

İşin fenası Eray altyapıdan geldi.

Yani altyapıdaki adamlardan da kısa vadede adam gibi kaleci çıkacak gibi durmuyor.

Bunu kiralayacak kadar kafayı yemiş bir kulüp düşünemiyorum. Kiralasalar bile maaşını bizim ödememizi isterler, o kesin.

Bunu kiralayacak kadar kafayı yemiş bir kulüp düşünemiyorum. Kiralasalar bile maaşını bizim ödememizi isterler, o kesin.

Para isterim üstüne ben olsam,adamlar için büyük risk.

Diyelim 2. kaleci diye bunu aldılar,1.kaleci sakatlanırsa ne olcak?Küme düşersin vallaha.

İşin fenası Eray altyapıdan geldi.

Yani altyapıdaki adamlardan da kısa vadede adam gibi kaleci çıkacak gibi durmuyor.

onun icinde yazdim ,kim sorumluysa alt yapidan kalecilerden direkt kovulmali , nasil eray gibi bir yeteneksiz galatasay alt yapisinda kalabiliyor onu sormali bu kisiye

Bu adam tüm kaleciler içinde izlediğim en kötü kaleci.Buna Andorra'nın o kısa boylu kalecisini bile dahil ediyorum. :crushed:

Biraz agir olacak ama kaleye forumdan x bir genci koysak 18-25 yas arasi bundan kötü olamaz.

Kaleye bizim köyden 1-3 yaş arası bir sığır koysak bundan daha kötü olmaz.

Geri
Üst Alt