#67 Eray İşcan

Cevap: #67 Eray İşcan

Cok yetersiz. Aykut ve Ufuk'u beslemektense Eray'i beslemek daha iyi ama en fazla 3.kaleci olur.

adam kaleci olmasına rağmen emanet gibi duruyo kalede

sahamızda chealse ye 5-0 yenildiğimiz bir şampiyonlar ligi maçını hatırlar bir çoğumuz.hocamız yine terimdi.birinci kalecimiz taffarel cezalıydı.mehmet olması lazım adı kaleciliği GSARAY kalibresinde asla olmayan fatih hocanın ben bilirim oynatırım olur mantığıyla kadroda tuttuğu inadı yüzünden tarihsel utanç skorunu yaşamamızın nedeniydi "yedek kaleci" skandalı..

yine fatih hoca ve yine bir inatlaşma...eray kim ya eray kim?koca ülkede GSARAYın 2.kalecisini bulamayıp alt yapıdan oyuncu oynatıyorum fantezisi yüzünden böyle utanç skorlara gebe hale getirmek neden?

geçen sezon kazandığımız süper kupa finalinde fenerin kötü kalecisinin katkısını inkar edemeyiz ve bu durumlar sık sık olabilecekken hala eray fantezisini savunmak neden?

Şu nağmalup UEFA kupasını aldığımız yılı ve o Fatih Terim'i anlatıyorsun galiba:rolleyes:

Sizin kafa yapınıza göre Tafferel çok salak bir adam ki Aykut ve Ufuk dururken kaleyi Eray'a veriyor hiç kimse Fatih hoca tercih etti demesin her zaman teknik adamlar kalecilerin seçimini kaleci antrenörlerine bırakır.Demek ki Taffarel,Eray'da ki büyük potansiyeli görüyor ki Malaga gibi forvet hattında usta ayakları olan bir takıma karşı ilk 11'e koyduruyor zaten 3 maçtır kalede Eray oynuyor.Bırakın bu işleri herşeyi çok iyi biliyorsunuz! bence tamamen saçmalıyorsunuz! adam daha çaylak hayatında ilk kez bu tip maçlarda forma şansı buluyor ve önünde arıza bir savunma hattı var.Aykut'un 10 senedir çıkamadığı çıksada boşa çıktığı yan toplara çıkıp tamamını aldı,son dakikada harika bir top çıkardı yenilen gollerde hiç bir hatası yoktu.Ufuktan daha seri ve yaşı 20-22 arası bişe kalecilik başka pozisyonlara benzemez kova jöleli Volkan Demirel örneği ortada.Fenerbahçe'de Mert Günok,Galatasaray'da Eray İşcan gelecekte Türk milli takımının kalesini koruyacak isimler olacak!!

erayın iyi bi kaleci olacağını asla düşünmüyorum inş beni yanıltır ama çok çok zor

Bizdeki sorun, bir oyuncu genc olunca ve alt yapidan gelince hemen olayi abartiyoruz. Örnegin Emre. Yas olmus 22 biz tutturmusuz yetenek diye. Avrupa'da bu yaslardaki oyuncular icin ne paralar veriliyor. Örnegin Neymar, 21. Veya Götze, 21. Adamlar simdiden vaz gecilmez oyuncular halinde.

Tabi Türkiye'de isler (malesef) biraz baska. Gec aciliyor oyuncular ... ama garanti de degil yani.

Eray icin aynisini düsünüyorum. Üstünde durmanin geregi yok bence. Pek umudum yok ve yanilacagimi da sanmiyorum. Olsa olsa bir Ufuk olur ondan.

Bizdeki sorun, bir oyuncu genc olunca ve alt yapidan gelince hemen olayi abartiyoruz. Örnegin Emre. Yas olmus 22 biz tutturmusuz yetenek diye. Avrupa'da bu yaslardaki oyuncular icin ne paralar veriliyor. Örnegin Neymar, 21. Veya Götze, 21. Adamlar simdiden vaz gecilmez oyuncular halinde.

Tabi Türkiye'de isler (malesef) biraz baska. Gec aciliyor oyuncular ... ama garanti de degil yani.

Eray icin aynisini düsünüyorum. Üstünde durmanin geregi yok bence. Pek umudum yok ve yanilacagimi da sanmiyorum. Olsa olsa bir Ufuk olur ondan.

Taffarel'in çok beğendiği bir kaleci Taffarel defalarcada dile getirdi bunu.Taffarel gibi bir üstad'ın kaleci konusunda yanılacağını sanmıyorum.Tolga Zengin bile 27 yaşına kadar klübeden çıkamadı.Formayı almak birazda şans işi ülkemizde hele önünde elit klas bir kaleci varsa malesef bu böyle hata payına lüzum yok millet olarak anlık yaşıyoruz sürekli eleştiri.Bazı kalecilerde geç gelişme kaydediyor kalecilerin 40 yaşına kadar oynama şansları var bide bunuda göz ardı etmemek lazım Eray'ın önünde koskoca 18 senesi var daha

Ne alakası var hacı taraftarın %99 u senin gibi düşünüyolar

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne alakası var hacı taraftarın %99 u senin gibi düşünüyolar

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ha, pardon o zaman :D Önceki sayfalari okumadim acikcasi. Ama genel olarak abartiyoruz diye düsünüyorum, örnegi cok. Ama ben yanlis topic'i secmisim belli ki :asd:

Dün gece de görüldüğü gibi Muslera kırmızı kart görebilen bir kaleci. O yüzden Eray'a güvenerek yola çıkmamak gerek.

Eray kendini geliştirmeli en azından kiraya verilip yerine sağlam bir yedek kaleci alsak iyi olur muslera çünkü bazen kontrolsüz hareketler yapıyor geçen sene elazığ 2 sene önce karabük maçındada yaptı dikkatli olmak lazım

Biri Neymar biri Emre :asd: Arada böyle süper yetenekler çıkar.24e kadar genç yaştır.Aslında önemli olan oyuncunun kendini geliştirebilmesi.18-19 yaşında genç ye:yenieek:tenek süperstar olunmaz

bu cocukta zerre kadar yetenek goremiyorum :) ufuk/aykut terk ..

Biri Neymar biri Emre :asd: Arada böyle süper yetenekler çıkar.24e kadar genç yaştır.Aslında önemli olan oyuncunun kendini geliştirebilmesi.18-19 yaşında genç ye:yenieek:tenek süperstar olunmaz

Yok abicim. Sade Neymar degil. Isimleri saysam bitmez simdi: Varane 20, Isco 21, Ballotelli 22, El Shaarawy 20, Pogba 20, Alaba 21, Müller 23, Draxler 19, Gündogan 22, Jovetic 23, Oscar 21, Hazard 22, Lukaku 20, Wilshere 21, Chamberlain 19, Rodriguez 22, Lucas Moura 20 ... ...

24 dedigin Özil, Bale, Pastore gibi isimler.

Belki bunlar cok asiri bir örnek olmus, ama bu adamlar hepsi asagi yukari Emre ile yasit. Ama bakiyorsun ki bunlarin hepsi nerdeyse takimlarin (ve hepsi büyük takimlarda oynuyor) vaz gecilmezi olmus, hatta bir cogu milli takimlarin vaz gecilmezi olmus. Kisacasi, bunlarin kumasi simdiden acik ve net ortada. Biz ise daha Emre'nin patlamasini bekliyoruz.

Tamam, zaman taninsa belki biraz daha iyi olabilir, ama ne kadar daha iyi? Bir Arda olabilecegini hic sanmiyorum. Arda 21 yasinda milli takimimizin en önemli futbolcularindan biriydi (2008). Su an 26 yasinda ve Falcao'nun gidisinden sonra Atletico'nun belki de en önemli futbolcusudur.

Bana göre Emre GSnin iyi bir yedek futbolcusu olabilir, ama as oyuncusu olamaz. Beni utandirmasini isterim, ama bunu becerecegini sanmiyorum.

çok boşsun be eray,asla güvenilmez sana,keşke tolgayı biz alsaydık

Muslera'nın kırmızı kartını geçtim zaten bütün sezon 50 maçı ona yıkmak çok saçma bir hareket olur.Rakiplere bakıyoruz Volkan ayısı sakatlanınca/ceza alınca hatta kupa maçlarında bile iyi kötü Mert şans buluyor,sene de en az 10-15 maç oynuyor.Trabzonspor geçen sezon Onur ve Tolga'yı dönüşümlü oynattı ikisi de 20'den fazla maçta şans buldu.Beşiktaş McGregor'u da Cenk'i de hazır tuttu,oynattı.Bu sene yine aynı şekilde olacaktır.Fener Volkan'la Mert'i,Beşiktaş Tolga ile Cenk'i,Trabzon Onur-Fatih'i hatta Bursaspor Frey ve Yavuz'u oynatacaktır.Bizde ise doğru düzgün bir yedek kaleci yok.Kağıt üzerinde 3 kaleci var orada bekleyecek ama hiç biri güven vermiyor.

Ynt: #67 Eray İşcan

Muslera Allah kousun bir sakatlansa vay halimize.

Sol beksiz, yedek kalecisiz bir takımız. Vay ki ne vay.:)

Geri
Üst Alt