Batuhan Karamollaoğlu
Kırmızı Üye
- 20 Eylül 2009
- 2.036
- 2
- 288
Cevap: #67 Eray İşcan
öf be ne öf ileride görürüz arkadaşlar
öf be ne öf ileride görürüz arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yha bu nası ozet hocu tutulacak topları tutuyosa nası vasat oluyo ortalama iste yedek icin yeterli
sahamızda chealse ye 5-0 yenildiğimiz bir şampiyonlar ligi maçını hatırlar bir çoğumuz.hocamız yine terimdi.birinci kalecimiz taffarel cezalıydı.mehmet olması lazım adı kaleciliği GSARAY kalibresinde asla olmayan fatih hocanın ben bilirim oynatırım olur mantığıyla kadroda tuttuğu inadı yüzünden tarihsel utanç skorunu yaşamamızın nedeniydi "yedek kaleci" skandalı..
yine fatih hoca ve yine bir inatlaşma...eray kim ya eray kim?koca ülkede GSARAYın 2.kalecisini bulamayıp alt yapıdan oyuncu oynatıyorum fantezisi yüzünden böyle utanç skorlara gebe hale getirmek neden?
geçen sezon kazandığımız süper kupa finalinde fenerin kötü kalecisinin katkısını inkar edemeyiz ve bu durumlar sık sık olabilecekken hala eray fantezisini savunmak neden?
Bizdeki sorun, bir oyuncu genc olunca ve alt yapidan gelince hemen olayi abartiyoruz. Örnegin Emre. Yas olmus 22 biz tutturmusuz yetenek diye. Avrupa'da bu yaslardaki oyuncular icin ne paralar veriliyor. Örnegin Neymar, 21. Veya Götze, 21. Adamlar simdiden vaz gecilmez oyuncular halinde.
Tabi Türkiye'de isler (malesef) biraz baska. Gec aciliyor oyuncular ... ama garanti de degil yani.
Eray icin aynisini düsünüyorum. Üstünde durmanin geregi yok bence. Pek umudum yok ve yanilacagimi da sanmiyorum. Olsa olsa bir Ufuk olur ondan.
Bizdeki sorun, bir oyuncu genc olunca ve alt yapidan gelince hemen olayi abartiyoruz. Örnegin Emre. Yas olmus 22 biz tutturmusuz yetenek diye. Avrupa'da bu yaslardaki oyuncular icin ne paralar veriliyor. Örnegin Neymar, 21. Veya Götze, 21. Adamlar simdiden vaz gecilmez oyuncular halinde.
Tabi Türkiye'de isler (malesef) biraz baska. Gec aciliyor oyuncular ... ama garanti de degil yani.
Eray icin aynisini düsünüyorum. Üstünde durmanin geregi yok bence. Pek umudum yok ve yanilacagimi da sanmiyorum. Olsa olsa bir Ufuk olur ondan.
Ne alakası var hacı taraftarın %99 u senin gibi düşünüyolar
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Biri Neymar biri EmreArada böyle süper yetenekler çıkar.24e kadar genç yaştır.Aslında önemli olan oyuncunun kendini geliştirebilmesi.18-19 yaşında genç ye:yenieek:tenek süperstar olunmaz