#67 Eray İşcan

Neci bu arkadaş bana biri söylesın Galatasaray ın kalesınde oynayan adama bak

Yedigi gole falan demiyorum kalitesız olduğu acık ve net

Bu çocukla olmaz! bedavaya Sinan Bolat gibi kaleciyi almadıkya helal olsun yönetime.

875_1722_10123143052.jpg

Maçın sonlarına doğru diarranın karşı karşıya kaldığı fakat ofsayt olan bir pozisyon vardı ,

orada top atıldığında heran kaleci çıkıp vuracak diye bekledim , diarra koştu topu aldı eray daha ceza sahası içinde bekliyor ,

senden bize kaleci olmaz ,

Emeklılık subesımıyız biz önce aykut sonra ufuk simdide bu

İstanbul güzel hayat arada kadroya gırınce yurt dışı,manıtalar ,gece hayatı

Oh keyfe gel paşam

Adam topa bı zahmet uçuyor ,uçmuyor sankı lütfediyor

Sarısınlarla foto cektırmeye benzemiyor bu işler

Maç başlamadan önce şuna kaleci değil dedik topa tuttular bizi sanki biz adamı hiç izlememişiz sallıyoruz aha eray adam daha topu tutmaktan aciz yediği golde üstüne geliyordu muslera tutardı hiç zor top demeyin muslera felan olsa kalede rahatla çıkarırıdı ki daha zorlarını kurtardı

Yediği golü kimse yemezdi, çok rezil bir gol yedi üstüne gelen topu çıkarmaktan aciz.

Bu adam halı sahada bile kalecilik yapamaz ya, bu nedir arkadaş. Kaleciliğe dair en ufak bir ışık bile yok bunda.

Oyuncuyu aşağılamaya gerek yok gençler, şurada bizim gibi salt futbol bilgisi olan kişilerin bile gördüğü gerçek görülmüyorsa, oyuncuya kusur bulmanın bir manası yok. İyi bir maç çıkarsaydı ileride çok daha büyük işler açabilirdi başımıza, bu da bir şeydir.

Şu maçta niye aykut düşünülmüyor en azından tecrübesi var eğer burda bile düşünülmeyip erayın yedeği olacaksa niye takımda tutuyoruz biz bu adamı paf kalecisi koy 3. kaleci olarak nasıl saçma bir vakaa bu biri açıklasın

Neci bu arkadaş bana biri söylesın Galatasaray ın kalesınde oynayan adama bak

Yedigi gole falan demiyorum kalitesız olduğu acık ve net

:) maalesef katiliyorum

havadan topladigi toplarda bile kalitesizligi belli etiriyor. her topu az cok sektiriyor. güven vermiyor ama dahada önemlisi kendisine güvenmiyor :(

40 mi yoksa 50 mi bilemedim ama bir kac firin ekmek yemesi gerekir.

Zorla birilerini adam etmek için uğraşmak komedi ötesi. Üstelik Galatasaray'ın bırak yedek kalecisi olmasını genç takımın bile yedeği olamayacak kapasitede. Birileri sert gelen topu kurtaramazdı diyor. Gelen top sağına soluna gitmiyor direk üstüne geliyor, adam topa müdahale edeceğine olduğu yerde ayaklarını geriye çekip sanki uçtum havası estirecek. De bi git allasen :D

Kumar oynandı fakat Allahtan çok top gelmedi. Evet güvensiz fakat sanırım 3 maç ilk 11 çıkmamıştır hayatında. Yediği golde de suçu günahı yok.

Kumar oynandı fakat Allahtan çok top gelmedi. Evet güvensiz fakat sanırım 3 maç ilk 11 çıkmamıştır hayatında. Yediği golde de suçu günahı yok.

Güvensizlikle alakası yok iş yok bu çoçukta topu eline alışı bile faul o derece yani nasıl görmüyorsunuz anlamadım yediği gol de de bal gibi hatası var top üstüne geliyo yahu arkaya yaslanmazsa rahat çıkaracağı topdu.İzlediğim 3 4 maç ta da böyle oynadı olmaz bundan bir şey o kadar iddialıyım.

Geri
Üst Alt