#67 Eray İşcan

çok değil 2 yıl sonra menemensporun kaleci olacak birini kaleye geçirirsen 4 gol yediğine şükredersin

Geçen hafta içinde haberi çıktığında burun kıvıranlar fener maçında görmüşlerdir nasıl harikalar yarattığını. 2 senedir Anadolu maçlarını takip edenler Hakan'ın üst düzey performans sergilediğini çok rahat görürler. Ki sadece bu maçta değil, birçok maçta Hakan böyle, Anadolu maçlarında da dahil.

önceden toplari sektiriyordu. şimdi onuda çözmüş. ben süper demiyorum ama en alinasi o.

önceden toplari sektiriyordu. şimdi onuda çözmüş. ben süper demiyorum ama en alinasi o.

Yav süper değil zaten, süper olsa Bjk'den sonra sürünmezdi 2-3 yıl :) Form ve tecrübe bakımından artık belli bir seviyeye erişmiş bu ortada. Yani gidip kaleye direk Onur'u almayacaksan, en azından ligde iş yapabilecek alternatif isimlere yöneleceksin mecburen. Gayet de iyi bir yedek olur, hatta lig maçlarının çoğunda da oynar rahatlıkla.

Kaleci dediğin kedi gibi olur hantal-korkak olduğunu hemen belli ediyo ,bunun gibi duran Cech var Dünyada oda numunelik zaten Dünyanın en iyisi.

Yav süper değil zaten, süper olsa Bjk'den sonra sürünmezdi 2-3 yıl :) Form ve tecrübe bakımından artık belli bir seviyeye erişmiş bu ortada. Yani gidip kaleye direk Onur'u almayacaksan, en azından ligde iş yapabilecek alternatif isimlere yöneleceksin mecburen. Gayet de iyi bir yedek olur, hatta lig maçlarının çoğunda da oynar rahatlıkla.

zaten ben o oynasin diyorum ligde.

Almanyada oturanlar bilir nedemek istedigimi:

Kreisliga'dan alinmis bir kaleci gibi kendisi yemin ederim

Bu kadar olamaz yemin ederim sinirden uyuyamıyorum acilen lisansı iptal edilmeli bu ne ya bunlar kimin torpillileri arkadaş?? Bizim halı sahada buna kalecilik dersi verecek kaleciler var yemin ediyorum ..

Eray'ın kaleci falan olmadığı belli zaten, onu kaleye koyanlarda beyin yok. Doğru düzgün yedek kaleci almayanlarda ise hiç yok.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Küçüklüğümden beri Galatasaray kalesinde gördüğüm kaleciler:

- Hayrettin

- Nezihi

- Stauche

- Friedel

- Mehmet Duymazer

- Volkan Kilimci

- Pierre Esser

- Mehmet Bölükbaşı

- Taffarel

- Kingston

- Kerem İnan

- Mondragon

- Fevzi Elmas

- Aykut Erçetin

- De Sanctis

- Orkun Usak

- Leo Franco

- Zapata

- Ufuk

- Muslera

Bunca isim içinde iyi kaleciler de vardı, kötü kaleciler de ama Eray İşcan kadar yeteneksiz ve bir şey vaad etmeyen kaleci görmedim ben..

Küçüklüğümden beri Galatasaray kalesinde gördüğüm kaleciler:

- Hayrettin

- Nezihi

- Stauche

- Friedel

- Mehmet Duymazer

- Volkan Kilimci

- Pierre Esser

- Mehmet Bölükbaşı

- Taffarel

- Kingston

- Kerem İnan

- Mondragon

- Fevzi Elmas

- Aykut Erçetin

- De Sanctis

- Orkun Usak

- Leo Franco

- Zapata

- Ufuk

- Muslera

Bunca isim içinde iyi kaleciler de vardı, kötü kaleciler de ama Eray İşcan kadar yeteneksiz ve bir şey vaad etmeyen kaleci görmedim ben..

Nezihi bence kötü bir kaleci değildi.

Bizim takımın geleneği şudur; altyapıdan çıkan genç Türk futbolcu A takım ile bir kaç maça düzenli çıkmış ise, takımda kalma olasılığı gösterdiği kötü performanslarla doğru orantılıdır.

Bale'nin frikiği, Arbeloa'nın yavaş vuruşu. Bilmiyorum frikik falsoluydu ama kalenin ortasına gitti top nerdeyse.

Devre arasında kalecileri değiştirseydik keşke :grumpy:

Dün RM 10 kişi kaldı ama biz boş kale dahil 8 kişiydik..

Dany, amrabat ve eray rakipten oynadı..

Eray sivilde kabzımal herhalde.. kaleci olmadığı kesin.. o neydi arkadaş :D

uzaktan bakınca kalede sağlam bir kaleci varmış gibi duruyor.

neyse tez zamanda hatta hemen yedek kulubesinde ki yerine marş marş.

sen kim GS kim lan kumbara...

Son golün videosunu paylaşırmısınız arkadaşlar.

Kale arkası açısından izleyin Eray ın hareketlerini.

Bale'nin frikiği, Arbeloa'nın yavaş vuruşu. Bilmiyorum frikik falsoluydu ama kalenin ortasına gitti top nerdeyse.

100% eminim Muslera yemezdi onu. Benim burdaki alman arkadaslar gülmekten öldü neredeyse golde. Bencede kolayca tutulabilecek bir top,köşeden çok ortaya gitti.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Geri
Üst Alt