Mahmut Alkan
Sarı Üye
- 23 Mayıs 2009
- 670
- 0
- 1.286
çok değil 2 yıl sonra menemensporun kaleci olacak birini kaleye geçirirsen 4 gol yediğine şükredersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen hafta içinde haberi çıktığında burun kıvıranlar fener maçında görmüşlerdir nasıl harikalar yarattığını. 2 senedir Anadolu maçlarını takip edenler Hakan'ın üst düzey performans sergilediğini çok rahat görürler. Ki sadece bu maçta değil, birçok maçta Hakan böyle, Anadolu maçlarında da dahil.
önceden toplari sektiriyordu. şimdi onuda çözmüş. ben süper demiyorum ama en alinasi o.
Yav süper değil zaten, süper olsa Bjk'den sonra sürünmezdi 2-3 yılForm ve tecrübe bakımından artık belli bir seviyeye erişmiş bu ortada. Yani gidip kaleye direk Onur'u almayacaksan, en azından ligde iş yapabilecek alternatif isimlere yöneleceksin mecburen. Gayet de iyi bir yedek olur, hatta lig maçlarının çoğunda da oynar rahatlıkla.
Küçüklüğümden beri Galatasaray kalesinde gördüğüm kaleciler:
- Hayrettin
- Nezihi
- Stauche
- Friedel
- Mehmet Duymazer
- Volkan Kilimci
- Pierre Esser
- Mehmet Bölükbaşı
- Taffarel
- Kingston
- Kerem İnan
- Mondragon
- Fevzi Elmas
- Aykut Erçetin
- De Sanctis
- Orkun Usak
- Leo Franco
- Zapata
- Ufuk
- Muslera
Bunca isim içinde iyi kaleciler de vardı, kötü kaleciler de ama Eray İşcan kadar yeteneksiz ve bir şey vaad etmeyen kaleci görmedim ben..
Bale'nin frikiği, Arbeloa'nın yavaş vuruşu. Bilmiyorum frikik falsoluydu ama kalenin ortasına gitti top nerdeyse.
Bale'nin frikiği, Arbeloa'nın yavaş vuruşu. Bilmiyorum frikik falsoluydu ama kalenin ortasına gitti top nerdeyse.