#67 Eray İşcan

B_065aaae832cb58ecf316e974da99db61.jpg

Sanırım yine golü yemiş.

Youtube'da dolanırken yine o malum frikik golüne denk geldim.Nereyi açsam şampiyonlar ligiyle ilgili hangi videoyu açsam kenarda bi yerde bitiveriyor ''Gareth bale fantastic freekick goal''.Gerçekten sinirlenmemek elde değil kaleye çuval koysaydık o frikiği tutardı o maçta.

suana kadar baya bi maclara cikti. bikere "vay be nasil cikardi topu" dedirtimi bize?
eray'da ki sans bende olsa esim adriana lima olurdu heralde

suana kadar baya bi maclara cikti. bikere "vay be nasil cikardi topu" dedirtimi bize?
eray'da ki sans bende olsa esim adriana lima olurdu heralde
Bir iki tane kurtardığı zor toplar vardır elbette. Yanilmiyorsam 1:1 oynadığımız Kasımpaşa maçında birebir kalınca güzel bir refleks ile top çıkarmıştı. Aklıma ilk gelen bu mesela.

Erayın iyi falan olduğunu savunmak istemiyorum sadece her kaleci(kova olmasına rağmen)mutlaka bir kaç böyle top çıkarabilir gerek şans gerek yetenek olsun.

I am the one who knocks!

ya yeminle bana 1 sene eğitim versinler antremanlara alsınlar boyuma rağmen bundan iyi kaleci olurum

2 gram AR duygun varsa maasini basketbol ekibimize aktar.

Maçta karizmasıyla yakıyordu. :asd22:

Lise çıkışlarına gidip keko tiplerden hiç bir farkı yok ama gel gör ki o yaşında dünyaları kazandı.
Derhal futboldan uzaklaştırılmalı.

Hicbirsey yapmadan adam 250 bin euro'yu cebe indiriyor. Bu adamla kim sözlesme uzattiysa o yönetici kulüpten ihrac edeceksin.

Geri
Üst Alt