#67 Eray İşcan

Sinirimden gülücük koymuştum da bu adam bu akşam kadro dışı kalmaz ise apo bir zahmet bir daha konuşmasın. Ben böyle rezillik görmedim hayatımda. Antrenman sahasına o araba nasıl giriyor idareciler ne işe yarar bu klupte. O zaman bizde forumca hafta sonu 10-11 halısaha yapalım orada.

Son düzenleme:
Sinirimden gülücük koymuştum da bu adam bu akşam kadro dışı kalmaz ise apo bir zahmet bir daha konuşmasın. Ben böyle rezillik görmedim hayatımda. Antrenman sahasına o araba nasıl giriyor idareciler ne işe yarar bu klupte

Diyelim ki Abdurrahim bey sordu, sormaz da hadi sormuş olsun;

- ''Nolcak Abdurrahim abi bi fotoğraf çekip paylaştım''
+ ''Tamam Eray'cım, arabamız zemini ezmesin:P''

''Komiklikler, şakalar...''

Bu ne lan böyle? Nasıl görgüsüzlük bu? Ulan daha gecenlerde takim arkadaşları (abileri) buna aralarinda para toplayip cip almamış mıydı? Simdi Porsche aldı diye antrenman sahasına girmeyi mi hak etti?? Tebrikler !

Al sana müthiş koz, kov gitsin işte. Bu ne saygısızlık lan. Arabayla sahaya girmek de ne oluyor.

konuşulduğu kadar önemli biri değil. Nerede eski taraftarlık, oyuncu korkudan sahada yürüyemezdi. Bundan 10-15 sene önce bunu yapan oyuncu (yapamazdı) anında takımdan döve döve yollanırdı. Nesil değiştikçe topçular rahatlığa alıştı, böyle önemsiz kişiler bir şey yapmadan Milyonlar kazanırsa bunu da yapar, para da saçar.

Adam takımda 3. kaleci, senede 2-3 maç anca oynuyor ya da oynamıyor. Adamda porsche var lan. Bir de görgüsüz sahaya sokmuş arabayı.

Bu ve bunun gibiler takımdan def olmadıkça, gsstore'a falan uğramam ben. Aldığımız maaşın yarısını gsstore'a yatırıyoruz. Ne için? Bunun gibi damacanacı kılıklı herifler keyif yapsın diye. Yok bundan sonra destek mestek.

Ciddi sinir oldum ya. Kovacaksın bunun gibi görgüsüzleri.

Bir b.ka yaramayan 3. Lig 3. kalecinin Porsche var

Adaletsiz bir dünyada yasiyoruz

Aman deyim.Sinan'a fitim ben bu uğursuz yeteneksiz adam geçeceğine Sinan geçsin kaleye.

Bu oynarsa geri paslarının bile gol olma ihtimali var.Dünyanın en yeteneksiz kalecisi olabilir.

insan utanır be zerre faydası yok bu takıma birde şampiyon olursak bu arkadaşın da ismi geçecek

Kuzen su Porsche getirde bir hava atalım benim kızın bahçesine filan gireriz beraber takılıriz erik filanda vardır bahçede

Su herifin yerine kaleye bir direk dikin kalenin önüne, yemin ediyorum daha çok az gol yer bundan Gençler maçinda

CFb6O_bXIAEuSa-.jpg:large

:asd22:

Geri
Üst Alt