#67 Eray İşcan

hayatinin macini cikarti adam yani. Son posisyonda hakem serefsizlik yapti bence. enegeleme oldu orda, 2 kez hemde

Eray Muslerayi aratmadi diyebilir yarin biyikli veya Hamza. Bu mac böyle kariyerinin en iyi macini oynamasi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum.

Simdi buna güvenip 2.kaleci almazlarsa sictik demek dir.

Maçın son dakikalarına doğru bir pozisyonda Neuer tarzı eller ve ayaklar farklı yerlere gitti :asd22:

FLAŞ FLAŞ!Erayın Musleravari performansından sonra Arıkan VETO yedi,yarın medyada bu tarz bi ton haber olur,işte bu hazırlık maçlarında 1 tane çöp kazayla iyi oynasa Hamza gibi polyyannalar buna inanıp transfer falan yapmayabilir zaten adam transfer yapmamak için elinden geleni yapıyor bu fırsatı değerlendirir.

FLAŞ FLAŞ!Erayın Musleravari performansından sonra Arıkan VETO yedi,yarın medyada bu tarz bi ton haber olur,işte bu hazırlık maçlarında 1 tane çöp kazayla iyi oynasa Hamza gibi polyyannalar buna inanıp transfer falan yapmayabilir zaten adam transfer yapmamak için elinden geleni yapıyor bu fırsatı değerlendirir.
Maalesef bu dediginin ihtimali çok yüksek. Maalesef.

İnşallah şu maçımızı Anadolu takımlarının yetkilileri izlemiştir, böyle fırsat 40 yılda bir gelir, umarım kakalarız birine.

İnşallah şu maçımızı Anadolu takımlarının yetkilileri izlemiştir, böyle fırsat 40 yılda bir gelir, umarım kakalarız birine.

Ne yazik ki o kazik yine bize girecek. Muhtemelen bu aksamdan sonra bunu yeterli görürler ve yedek kaleci transferini VETO ederler.

"Muslerayi aratmadi kendi EVLADIMIZ Eray" hatta "Muslera giderse kale emin ellerde" gibi birsey bile bekliyorum.

Gelişme var.Kalede emanet gibi durmuyor artık.

eray bundan sonra oynayacağı hiçbir macta gol yemeyecek garantisi verilse bile istemiyorum bu adamı. biraz aklımız varsa forveti stoperi bırakıp kaleci alırız ilk olarak

2.kalecimiz hayırlı olsun

hazirlik maçlarında rahat olduğu için pek sıkıntı yaratmadi. ama ciddi maçlarda buyuk hatalar yapma potansiyeline sahip olduğuna inancım hala mevcut.

hazirlik maçlarında rahat olduğu için pek sıkıntı yaratmadi. ama ciddi maçlarda buyuk hatalar yapma potansiyeline sahip olduğuna inancım hala mevcut.

Yok ya gecen sene hazirlik maclarinda da berbatti. Buna gercekten birsey oldu.

Akil alir gibi degil :D

Geri
Üst Alt