Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
hayatinin macini cikarti adam yani. Son posisyonda hakem serefsizlik yapti bence. enegeleme oldu orda, 2 kez hemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef bu dediginin ihtimali çok yüksek. Maalesef.FLAŞ FLAŞ!Erayın Musleravari performansından sonra Arıkan VETO yedi,yarın medyada bu tarz bi ton haber olur,işte bu hazırlık maçlarında 1 tane çöp kazayla iyi oynasa Hamza gibi polyyannalar buna inanıp transfer falan yapmayabilir zaten adam transfer yapmamak için elinden geleni yapıyor bu fırsatı değerlendirir.
İnşallah şu maçımızı Anadolu takımlarının yetkilileri izlemiştir, böyle fırsat 40 yılda bir gelir, umarım kakalarız birine.
eray bundan sonra oynayacağı hiçbir macta gol yemeyecek garantisi verilse bile istemiyorum bu adamı. biraz aklımız varsa forveti stoperi bırakıp kaleci alırız ilk olarak
niye ?
çünkü sabrinin kaleci versiyonu
hazirlik maçlarında rahat olduğu için pek sıkıntı yaratmadi. ama ciddi maçlarda buyuk hatalar yapma potansiyeline sahip olduğuna inancım hala mevcut.
Yok ya gecen sene hazirlik maclarinda da berbatti. Buna gercekten birsey oldu.
Akil alir gibi degil![]()
İnşallah bişeyler olmuştur ama ben inanmıyorum buna. en az 8-10 mac görmek lazimYok ya gecen sene hazirlik maclarinda da berbatti. Buna gercekten birsey oldu.
Akil alir gibi degil![]()