67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sorun değil de, bi ricam olacak. Madem bir hayvan tercih ediyorsun avatarda, o zaman şu devenin yerine mübarek komodo ejderi avatarı yapsana. :D
komodo-kitty.jpg

Uygun mudur? :asd:

Yemin ediyorum bak abartmıyorum; bana 20-30 bin TL bütçe ver, çok daha iyi uzaylı kostümü hazırlarım. Hani Tarkan'ın filmi vardı bir tane dev ahtapot gibi bir şey vardı; onun kalitesinde işte.

Oyunculuklar desen kostümlerden beter.

Flash Gordon'u izle Mehmet. Samanyolu galaksisini hiç böyle görmemişindir. Filmin tek güzel yanı müziklerinin Queen imzalı olması :D

Porsuklar ve Kediler sürekli biz Komodo Ejderlerini küçümserler. Ama adamlar kendi lobilerinden daha çok bizim lobiyle ilgilenir hep. :D
Madem biz küçüğüz, o zaman kendi işinize baksanıza. Demek ki içinizdeki korku ateşini çoktan alevlendirmişiz.

Flash Gordon'u izle Mehmet. Samanyolu galaksisini hiç böyle görmemişindir. Filmin tek güzel yanı müziklerinin Queen imzalı olması :D

Tiplere gel... :D Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.

flash_image_4.jpg

Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç :) Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.

Tiplere gel... :D Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.

flash_image_4.jpg

Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç :) Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.

Güzeldir, tavsiye olunur.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt