- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
@B. Arda Aycan abi nediyor Mehmet abimiz. Senin 1 şampiyonlugun şikeli demeyemi getiriyor. Ben 8 şampiyonlugun var biliyorum.
Matematiği zayıf arkadaşın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@B. Arda Aycan abi nediyor Mehmet abimiz. Senin 1 şampiyonlugun şikeli demeyemi getiriyor. Ben 8 şampiyonlugun var biliyorum.
Herkesten özür dilerim, daha yeni eve gelebildim. Beklettim o kadar hakkınızı helal edin..
Biz Los Galacticosuz ve seni hiç aramıyoruz![]()
Abi sorun değil de, bi ricam olacak. Madem bir hayvan tercih ediyorsun avatarda, o zaman şu devenin yerine mübarek komodo ejderi avatarı yapsana.![]()
Yemin ediyorum bak abartmıyorum; bana 20-30 bin TL bütçe ver, çok daha iyi uzaylı kostümü hazırlarım. Hani Tarkan'ın filmi vardı bir tane dev ahtapot gibi bir şey vardı; onun kalitesinde işte.
Oyunculuklar desen kostümlerden beter.
Benim bildiğim barca 2 senede 1 mutlaka kupa alıyor, bana biraz hayal aleminde yaşıyorsun gibi geldi abi![]()
Playlist ilk mesajda![]()
Flash Gordon'u izle Mehmet. Samanyolu galaksisini hiç böyle görmemişindir. Filmin tek güzel yanı müziklerinin Queen imzalı olması![]()
Playlist bende çıkmadı
Maaşallah. Adam yarışma yapmaya yapmaya, playlist nasıl eklenir onu bile unutmuş.![]()
Aziz Yıldırım gibi oldu bu.Biz de alıyoruz, müzemiz kupalarla dolu![]()
Uykuluyum la olmamış mı![]()
Nasıl çıkmadı yav
Aziz Yıldırım gibi oldu bu.![]()
Tapatalk
Tiplere gel...Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.
![]()
Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiçAslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.
Olmamış tabi.Öyle mi eklenir? Tümünü oynatmadan, direkt linki ekle.
![]()
HallettimTek şarkı gözüküyor, bir bakıver.