67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey yapamadım mı? :D Yav Evanescence - Bring Me To Life parçası ile şampiyonluk alarak adamı travmaya soktum daha ne olsun? :D 4 aydır çıkacak o travmadan hala bekliyoruz :D O travma yüzünden büyük bir hata yaparak mırnav lobisinden uzaklaştırdınız en önemli tetikçi mikserinizi :D

Büyük resimden bakın büyük resimden :D O zaman nasıl bir faça yediğinizi anlarsınız ama iş işten geçeli çok oldu :D

Senin listeden patlayan şarkı umarım bizim lobiden çıkar ve şampiyon olur :D

Bir şey yapamadım mı? :D Yav Evanescence - Bring Me To Life parçası ile şampiyonluk alarak adamı travmaya soktum daha ne olsun? :D 4 aydır çıkacak o travmadan hala bekliyoruz :D O travma yüzünden büyük bir hata yaparak mırnav lobisinden uzaklaştırdınız en önemli tetikçi mikserinizi :D

Büyük resimden bakın büyük resimden :D O zaman nasıl bir faça yediğinizi anlarsınız ama iş işten geçeli çok oldu :D

Kürsüye çıktık ya daha ne yapacağız :D

Başkanlık sistemini halk istemedi, bundan sonra böyle :D

Başkanlık olmazsa kaos olur abi yanlış yapmışsınız :D

Senin bir kedin vardi dimi abi. O kedinin gözlerine nasil bakiyorsun. kedi lobisinden sürgün edildin birde:D

Konuştum oğlum ben onunla, iyi yapmışsın içimizdeki irlandalılara dedi.

Senin listeden patlayan şarkı umarım bizim lobiden çıkar ve şampiyon olur :D
Beni bozmaz ağabey bu tarz durumlar :D Benim şarkıyla katılan büyük bir ihtimalle Ayberk Çetin kardeşim :D Ki daha önceden beklettiğim bir şarkı olan Bon Jovi - Blaze of Glory ile katıldı ve şampiyon oldu travmaya falan girmedim çok şükür hatta sevindim :D Ama ola ki o parça sizin lobiden çıkar ve şampiyon olur helal olsun der alkışlarım. Mırnav lobisine olan bakış açım değişir net! :D BPL lobisi nezdinde itibarınız yükselir :)

Beni bozmaz ağabey bu tarz durumlar :D Benim şarkıyla katılan büyük bir ihtimalle @Ayberk Çetin kardeşim :D Ki daha önceden beklettiğim bir şarkı olan Bon Jovi - Blaze of Glory ile katıldı ve şampiyon oldu travmaya falan girmedim çok şükür hatta sevindim :D Ama ola ki o parça sizin lobiden çıkar ve şampiyon olur helal olsun der alkışlarım. Mırnav lobisine olan bakış açım değişir net! :D BPL lobisi nezdinde itibarınız yükselir :)

Neymiş ki o şarkı yav?

Beni bozmaz ağabey bu tarz durumlar :D Benim şarkıyla katılan büyük bir ihtimalle @Ayberk Çetin kardeşim :D Ki daha önceden beklettiğim bir şarkı olan Bon Jovi - Blaze of Glory ile katıldı ve şampiyon oldu travmaya falan girmedim çok şükür hatta sevindim :D Ama ola ki o parça sizin lobiden çıkar ve şampiyon olur helal olsun der alkışlarım. Mırnav lobisine olan bakış açım değişir net! :D BPL lobisi nezdinde itibarınız yükselir :)

Yav he he... Aynı şey değil, sen bildiğin çaldın benim şarkımı :D

Yav he he... Aynı şey değil, sen bildiğin çaldın benim şarkımı :D
He he hep öyle olur zaten :D B. Arda Aycan bak adamın hala travmadan çıkamamış nasıl bir travmaysa artık :D Bring Me To Life gibi parçanın yasaklı olmadığını biliyor ve aylarca katılmıyor sonra biri katılınca vay efendim o benim parçamdı yok ya :D Ki o şarkı yasaklı olsa dahi katılacağım Evanescence parçası yine o kötü listede rahat şampiyon olurdu net :D

He he hep öyle olur zaten :D @B. Arda Aycan bak adamın hala travmadan çıkamamış nasıl bir travmaysa artık :D Bring Me To Life gibi parçanın yasaklı olmadığını biliyor ve aylarca katılmıyor sonra biri katılınca vay efendim o benim parçamdı yok ya :D Ki o şarkı yasaklı olsa dahi katılacağım Evanescence parçası yine o kötü listede rahat şampiyon olurdu net :D

Zafiyet gösterdi maalesef, bizim lobide bu tarz hataları oldu, belki yeni lobisinde başarılı olur, hiç sanmıyorum ama :D

He he hep öyle olur zaten :D @B. Arda Aycan bak adamın hala travmadan çıkamamış nasıl bir travmaysa artık :D Bring Me To Life gibi parçanın yasaklı olmadığını biliyor ve aylarca katılmıyor sonra biri katılınca vay efendim o benim parçamdı yok ya :D Ki o şarkı yasaklı olsa dahi katılacağım Evanescence parçası yine o kötü listede rahat şampiyon olurdu net :D

Bak yav hala manipülasyon peşinde... Şimdi yazamıyorum buradan ama o olay öyle değil, sadece bekletme olay değil yani. Balıklarla uğraşa uğraşa hafızan da onlarınkine benzemiş :D

Zafiyet gösterdi maalesef, bizim lobide bu tarz hataları oldu, belki yeni lobisinde başarılı olur, hiç sanmıyorum ama :D

İlk yarışmamda kürsü görmüş olmam ilahi bir mesajdı :) Kedi lobisi formasıyla 7-8 maça çıktım, en iyi derecem 5.lik oldu.

Bak yav hala manipülasyon peşinde... Şimdi yazamıyorum buradan ama o olay öyle değil, sadece bekletme olay değil yani. Balıklarla uğraşa uğraşa hafızan da onlarınkine benzemiş :D
Neymiş yav söyle o halde kardeşim :D Anlat anlat heyecanlı oluyor :2aloh1:

Şarkım en iyi 3 şarkıdan biri ama kazanacağımı zannetmiyorum.

Yaptığım istişarelere göre Kedi Lobisi olarak akşam fena patlayacağız, ben gidip biraz yüzeyim bari, akşama görüşürüz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt