67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deep Purple ile kim katıldı yav , , Freddie baba ve Deep Purple benim listemdeydi ama nasip olmadıydı bir batında ikisinide patlattılar , gönderenlerin başı böle dönsün :D
tumblr_nbr6xdqpeX1roe9r1o1_400.gif
Dönmesin öyle yav :D

Yalnız yarışma açıklanmadıkça ben kupon yapıyorum sıkıntıdan, tehlike büyük :D

Yalnız yarışma açıklanmadıkça ben kupon yapıyorum sıkıntıdan, tehlike büyük :D
Yav boşver , ben bıraktım eskiden yeni bülten çıkmasını sabırsızlıkla beklerdim ,,
aslında en güzeli her hafta 1 tane büyük meblağlı sistem kuponu yapmak ama oda beni aşar ,,

Yav boşver , ben bıraktım eskiden yeni bülten çıkmasını sabırsızlıkla beklerdim ,,
aslında en güzeli her hafta 1 tane büyük meblağlı sistem kuponu yapmak ama oda beni aşar ,,

Kupon yapıp takip etmeyi seviyorum zevkli oluyor, ayrıca 3-5 bir şeylerde kazanıyorum. Zaten baktım sarpa sarıyor bırakıyorum hemen.

20 dakika transa geçip maç izliyorum, tek maça kaldım :)

Bak bak da örnek al! :D Arda ağabey gidiyor kaç gün önceden Freddie'nin doğum gününü hatırlıyor yetmiyor doğum gününde onun bir parçası ile katılıyor ve büyük bir ihtimalle Freddie'yi şampiyon yapıp bu şekilde anacak... Sen de aylardır Evanescence ile şampiyon olacaktım yok şarkımı çaldın onu yaptın bunu yaptın dersin gider sağda solda Amy Lee kimdi diye dolanırsın :D :D

Hahahaha Erman efsanesin :D

Ben bir duyum aldim sampiyon belli olmus

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun gibi 23:58i mi bekliyoruz :)

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle çok iyiydi o... Unutulmaz performans :asd22:

Onunla ilgili anımı da anlatayım :D

D&R'dayım öyle dvd kayıtlarına bakıyorum,üniversite yılları. Genciz tabii iç kıpır kıpır çılgın atıyoruz,rock müzik bağımlısıyız :D Neyse orada kızın biri "aradığınız birşey varsa yardımcı olayım" dedi, ben de işte Queen'in 1981 Montreal kaydını arıyorum da bulamadım diyorum,kız da "öyle mi ben de çok severim Queen'i" derken hafif sohbet etmeye başladık,nerelisin nerde okuyorsun vb. o arada kız da araştırıyor falan, ben Wembley 86 dvd'sini elime aldım. O arada muhtemelen bizim şu anki yaşlarımızda dallamanın teki aradan bir çıktı "Bu konseri izlemeyeceksin,yaşayacaksın,müthiş bir olay,en manyak konserleridir" derken muhabbet kaynadı tabii. Ulan sanki biz bilmiyoruz, birader o gün herkesin Queenci olacağı tuttu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt