- 14 Haziran 2009
- 28.938
- 13.001
- 2.698
Dönmesin öyle yavDeep Purple ile kim katıldı yav , , Freddie baba ve Deep Purple benim listemdeydi ama nasip olmadıydı bir batında ikisinide patlattılar , gönderenlerin başı böle dönsün![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dönmesin öyle yavDeep Purple ile kim katıldı yav , , Freddie baba ve Deep Purple benim listemdeydi ama nasip olmadıydı bir batında ikisinide patlattılar , gönderenlerin başı böle dönsün![]()
![]()
@Murat Kayanda bu arada şaka maka o resimdeki uçağın akıbeti ne oldu sonra?![]()
Gösteri yapıyor hocam , ekstrem manevra kabiliyetini sergiliyor ,, tabi son dönemde çıkan yeni nesil mühimmatlar nedeniyle tüm bu yeteneklerin bir anlamı kalmadı pek ..@Murat Kayanda bu arada şaka maka o resimdeki uçağın akıbeti ne oldu sonra?![]()
@Mehmet Arslaner kardeşim kupon patladı galiba :asd22:
Yav boşver , ben bıraktım eskiden yeni bülten çıkmasını sabırsızlıkla beklerdim ,,Yalnız yarışma açıklanmadıkça ben kupon yapıyorum sıkıntıdan, tehlike büyük![]()
Yav boşver , ben bıraktım eskiden yeni bülten çıkmasını sabırsızlıkla beklerdim ,,
aslında en güzeli her hafta 1 tane büyük meblağlı sistem kuponu yapmak ama oda beni aşar ,,
Hadi bakalım hayırlısı20 dakika transa geçip maç izliyorum, tek maça kaldım![]()
Bak bak da örnek al!Arda ağabey gidiyor kaç gün önceden Freddie'nin doğum gününü hatırlıyor yetmiyor doğum gününde onun bir parçası ile katılıyor ve büyük bir ihtimalle Freddie'yi şampiyon yapıp bu şekilde anacak... Sen de aylardır Evanescence ile şampiyon olacaktım yok şarkımı çaldın onu yaptın bunu yaptın dersin gider sağda solda Amy Lee kimdi diye dolanırsın
![]()
![]()
Hey gidin Wembley 86 son konser![]()
Hey gidin Wembley 86 son konser![]()
Kesinlikle çok iyiydi o... Unutulmaz performans :asd22: