67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joe Cocker gibi kadife sesli bir üstadın My Father Son gibi bir eserine puan vermemek nasıl bir mantıkdır Eurovisiondaşlar. Vicdan en yumuşak yastıkdır. Başınızı vicdanınıza koyun ve tekrar düşünün. Sizi vicdanınıza havale ediyorum.

Tapatalk

Ben allahtan puan vermişim yoksa başımı vicdanıma nasıl koyacağımı bilmiyorum :D Öte yandan senin gibi How Can I Go On gibi bir sanat eserine puan vermeyenlere işkence yapmak lazım :D

Bu arada bir teşekkür de Uğur İz kardeşime etmek istiyorum. Zira katıldığı şarkıyla defalarca katılmanın eşiğinden döndüm. Hatta muhtemelen önümüzdeki yarışmalarda katılacaktım. Neyse ki şarkı patladı. :D

Şu son yapılan gereksiz muhabbetlerden sonra 69'u ben düzenlesem çok daha manidar olur aslında :D :D

Hayır abi. :D 69 benim. Kimseye yar etmem. Ayrıca elimde çok sağlam bir parça daha var. 2 kere üst üste şampiyon olup hem komodo ejderleri tarihine, hem de yarışma tarihine adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. Zira Arda abi dışında kimse üst üste iki kez şampiyon olamadı diye biliyorum.

Hayır abi. :D 69 benim. Kimseye yar etmem. Ayrıca elimde çok sağlam bir parça daha var. 2 kere üst üste şampiyon olup hem komodo ejderleri tarihine, hem de yarışma tarihine adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. Zira Arda abi dışında kimse üst üste iki kez şampiyon olamadı diye biliyorum.

Alpay da oldu :)

Vicdanına havale ettiklerin arasında ben yokumdur herhalde :H
Senin mevzu bir döngü Erman. Benim şarkıların merkezkaç kuvveti senin 12 puanı çekiyor.
Haklısın, nasıl puan vermediğime bende şaşırdım normalde öyle şarkılara en az 5 puan veririm. Muhtemelen puan verirken unuttum o şarkıyı.
Unuttuysan eğer puan vermeyi, tarih seni asla unutmaz komodaş.
Ben allahtan puan vermişim yoksa başımı vicdanıma nasıl koyacağımı bilmiyorum :D Öte yandan senin gibi How Can I Go On gibi bir sanat eserine puan vermeyenlere işkence yapmak lazım :D
Haklısın sende hocu. Kusura bakma lütfen. Ben, unuttum gibi bir yalana sığınmayacağım. Vicdanım çok sızlıyor şu an.

Tapatalk

Senin mevzu bir döngü Erman. Benim şarkıların merkezkaç kuvveti senin 12 puanı çekiyor.
Olabilir ama bu yarışma için pek alakası yok gibi çünkü playlist sıralamasında senin şarkı son sıradaydı. Çoğu yarışmacı o sıraya gelene kadar puanlamasını tamamlamış olur, son sıradaki şarkıyı yarım yamalak dinler belki dinlemez. Ben son sıradaki şarkıyı duyduğum anda 12 puanı yapıştırdım. Bir dakika dahi tereddüt etmedim :D Bence olay sadece merkezkaç kuvveti değil :asd22:

Ama ben 2 defa 2 kere üst üste şampiyon oldum, o yüzden boşa kasma aç 68' i :D

Olaya bi de şu yönden bakalım. Kedilerin de, porsukların da iki kere üst üste kazanmış elemanı var. Komodların neden olmasın? Bu ateş üfleyerek sönmez Arda bey. :D içinize nasıl bir korku enjekte ettiysek artık, katılmamızı engellemek için her yolu deniyorsunuz.

Osman Uzdu da 2 kere üst üste şampiyon olmuştu.Bir ilk yapmak isteyen 3 kere başarmalı.

Aslan kardeşim şampiyon oldu. Artık buralar hep yeşillenir. TT' den kolay kolay düşmez bu konu.

Tapatalk

Ayak oyunları. Ile 2. Kere üst üste sampıyonkygunub engellendiği günleri unutmadım.:( Ayrıca. 3 kez ıle en cok 1 puan ıle şampiyonluk, ve 2 kez ıle en cok 1 puan ıle derece kaçırma rekoru da bizde.:(

Ayak oyunları. Ile 2. Kere üst üste sampıyonkygunub engellendiği günleri unutmadım.:( Ayrıca. 3 kez ıle en cok 1 puan ıle şampiyonluk, ve 2 kez ıle en cok 1 puan ıle derece kaçırma rekoru da bizde.:(

Her şeyi boş ver de, dün bana nasıl 12 puan verdin? Onu açıkla. Normalde sen iddialı şarkıları puanlarken ikinci plana atarsın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt