68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana puan vermemişler daha vicdansizlar. Tamam şampiyon olurum demiyordumda bu baya sarsti beni.:D

Adanalı gardaşım plaka yapmış

Sağolsun

3. veya 2. olurum. Birinci Isabel veyahut Hoşgeldin.

16. Olmuştum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarışmalık değil pek o versiyonu. Bana kalsa saatlerce dinlerim ama soft diye vermemiştir millet puan.

Adagio-Lara Fabian ile girmiştim kendim çok çok eskiden. (2. ESC sanırım :D) 40 şarkı arasında 39. oldum. :D İl Divo ile girsem o zaman süpürürdüm misal. Senin şarkı da bence o hesap.

Hoşgeldin'le ben katılsam sonuncuydum şu an

Ne zamandır listede beklettiğim şarkı :asd22:

Şarkılar tapulu malınız mı bilader :D Yasaklı listesinde olmayan istediğim şarkı ile yarışırım :D

Çalmışsın işte itiraf et.

Alpay ortaya döktü bütün kirli çamaşırları, hem de koskoca, ulu kedi, büyük üstat @B. Arda Aycan 'ın şarkısını çalmışsın.
@Emrah Yıldırım , sayın adminim güzide eserinize 7 puan vermiş olmam sebebiyle avatarım büyüyecek gibi bir his geldi. :oley:

Garip guraba'nın yarıştığı bir yarışmaya o şarkıyla katılman iyi olmamış, 15-20 liralık hoparlör ile dinledikleri için puan vermemişlerdir. :D

Çalmışsın işte itiraf et.

Alpay ortaya döktü bütün kirli çamaşırları, hem de koskoca, ulu kedi, büyük üstat @B. Arda Aycan 'ın şarkısını çalmışsın.
@Emrah Yıldırım , sayın adminim güzide eserinize 7 puan vermiş olmam sebebiyle avatarım büyüyecek gibi bir his geldi. :oley:

Garip guraba'nın yarıştığı bir ortamda o şarkıyla katılman iyi olmamış, 15-20 liralık hoparlör ile dinledikleri için puan vermemişlerdir. :D
Benim yarışmaya katılma düşüncem yoktu ya :D kayıtlar dolmamış uzun zamandır katılmıyordum katılayım dedim o gün dinlediğim bir şarkıyı gönderdim :D bu kadar puan beklemiyordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt