- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 313
Tam gelmiştim arkadan... Dur bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim puanlamayı görmedin daha tabiOhh Erman abiyle aramızda 9 puan fark kalmış. Abi korkma titre @Erman Türker
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ohh Ali abi de sen de döktürmüşsünüz puanları dağıtırkenBenim puanlamayı görmedin daha tabi![]()
![]()
Agabey bu defada komusma özgürlüğümümü elimden almayı planlıyorsunSen konuşma kanadalı :asd22:
Ne bileyim kardeşim oluyor bazen böyle@Erman Türker oha nasıl puan vermezsin be Bad To The Bone'a.
Hhedef kitlesi olarak direk seni seçtiydim ben.![]()
Planlamayı çoktan geçtik aldım bileAgabey bu defada komusma özgürlüğümümü elimden almayı planlıyorsun![]()
![]()
![]()
aga sen geçen 3.lüğü benden son anda almıştım ben o yarışmaya ZZ Top ile katılmıştım.
@Uğur İz trafo mrafo bir şeyler ayarlayalım, Mami' yi şampiyon yapalım lütfen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim sevimli geldi aslında şarkı ve hatun ama son anda puan vermekten vazgeçtim@Erman Türker bana puan vermemen hakkında açıklama bekliyorum.
aga sen geçen 3.lüğü benden son anda almıştım ben o yarışmaya ZZ Top ile katılmıştım.bakıyorum şimdi sen ZZ
Bende avatar isteklerinizde böyle davranacağım hiç kuşkunuz olmasınKardeşim sevimli geldi aslında şarkı ve hatun ama son anda puan vermekten vazgeçtim![]()
![]()