Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin'le ben katılsam sonuncuydum şu an
Ne zamandır listede beklettiğim şarkı :asd22:
Madem çalıntı şarkı sen neden 12 puan verdinÇalmışsın işte itiraf et.
Alpay ortaya döktü bütün kirli çamaşırları, hem de koskoca, ulu kedi, büyük üstat @B. Arda Aycan 'ın şarkısını çalmışsın.
@Emrah Yıldırım , sayın adminim güzide eserinize 7 puan vermiş olmam sebebiyle avatarım büyüyecek gibi bir his geldi.ley:
Garip guraba'nın yarıştığı bir yarışmaya o şarkıyla katılman iyi olmamış, 15-20 liralık hoparlör ile dinledikleri için puan vermemişlerdir.![]()
Senin düştüğün hataya güzide bir renkdaşımız daha düşmüştü bir zamanlarHoşgeldin'le ben katılsam sonuncuydum şu an
Ne zamandır listede beklettiğim şarkı :asd22:
Aslında öyleydi ama zorlandım 10 tane şarkı doldururken puanlamada. Adele ye uyuz olduğum için bunu koydum orayaCan kardeşim değerli adaşım hani dilini anlamadığın şarkıya puan vermiyordun :asd22:
Senin düştüğün hataya güzide bir renkdaşımız daha düşmüştü bir zamanlarBil bakalım kim
![]()
Madem çalıntı şarkı sen neden 12 puan verdin![]()
Babalar gibi Il Divo işte zoruna gidenin borusuna gitsin :asd22:
AhahahhahahhYa bi git Allahını seversen.![]()
Artık puanlamayı yaptıktan sonra ters çevirip öyle yollayacağım. 12 verdiğime 1 verecem yani... Sürekli sana puan veriyorum, sinirlerim bozuluyor.
Ayrıca derece falan yaparsan şikayet edecem seni, 1 değil 2 değil; resmen alışkanlık haline getirdin hırsızlığı![]()