68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can kardeşim değerli adaşım hani dilini anlamadığın şarkıya puan vermiyordun :asd22:

İşin ilginç tarafı iki haftadır en fazla dinlediğim parçalardan biri Hoşgeldin di.

Bununla katılmak aklımın ucundan bile geçmedi :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Barış eyw birader senden puan beklemezdim. :D

Çalmışsın işte itiraf et.

Alpay ortaya döktü bütün kirli çamaşırları, hem de koskoca, ulu kedi, büyük üstat @B. Arda Aycan 'ın şarkısını çalmışsın.
@Emrah Yıldırım , sayın adminim güzide eserinize 7 puan vermiş olmam sebebiyle avatarım büyüyecek gibi bir his geldi. :oley:

Garip guraba'nın yarıştığı bir yarışmaya o şarkıyla katılman iyi olmamış, 15-20 liralık hoparlör ile dinledikleri için puan vermemişlerdir. :D
Madem çalıntı şarkı sen neden 12 puan verdin :D :D Babalar gibi Il Divo işte zoruna gidenin borusuna gitsin :asd22:

Bu arada orijinal olunca Türkçe şarkıya da oy veriyorum gördüğünüz gibi. :D

Taktik yapıyor demeyin sonra yine.

Lan yine 1 puan ile derece kaçırırım ben kesin. :D

Bir kere de bize gülsün şans.

Can kardeşim değerli adaşım hani dilini anlamadığın şarkıya puan vermiyordun :asd22:
Aslında öyleydi ama zorlandım 10 tane şarkı doldururken puanlamada. Adele ye uyuz olduğum için bunu koydum oraya :D

Vefasız Barış yine puan vermemişsin bana. Baka benden bi puan çıktı sana en azından.

Madem çalıntı şarkı sen neden 12 puan verdin :D :D Babalar gibi Il Divo işte zoruna gidenin borusuna gitsin :asd22:

Ya bi git Allahını seversen. :D

Artık puanlamayı yaptıktan sonra ters çevirip öyle yollayacağım. 12 verdiğime 1 verecem yani... Sürekli sana puan veriyorum, sinirlerim bozuluyor.

Ayrıca derece falan yaparsan şikayet edecem seni, 1 değil 2 değil; resmen alışkanlık haline getirdin hırsızlığı :D

Puanlamadan sonra rock düşmanlarını tek tek tespit edip görüşlerimi ifade edeceğim.

Ya bi git Allahını seversen. :D

Artık puanlamayı yaptıktan sonra ters çevirip öyle yollayacağım. 12 verdiğime 1 verecem yani... Sürekli sana puan veriyorum, sinirlerim bozuluyor.

Ayrıca derece falan yaparsan şikayet edecem seni, 1 değil 2 değil; resmen alışkanlık haline getirdin hırsızlığı :D
Ahahahhahahh :D Çökmüş adam bildiğin çökmüş :D Kardeşim kafana göre takıl işte zaten şampiyon falan olamıyorsun heyecan olsun bari :D

Benim şarkım da ilk 3'ü hak ediyor..

Ulan kuruduk atın bir şeyler be. ZZ Top'un derece yapmaması skandal olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt