Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkımı yolladım.
Sanat dostlarının puanlarını bekliyorum.
Hayırlı forumlar.
Bir yarışma yaptım.Forumu kuruttum.Sadece buraya değil diğer konulara da kimse bir şey yazmıyor.Fb maç topiğinde bu kadar az kişi olmazdı normalde.:asd22:
var mi yer katılırım
Nedense hiç merak etmiyorum@Mehmet Arslaner acaba hangi muazzam sanat abidesi ile katıldı yarışmaya acaba. İnsan merak ediyor.
@Mehmet Arslaner hangi muazzam sanat abidesi ile katıldı yarışmaya acaba. İnsan merak ediyor.
Nedense hiç merak etmiyorum![]()
![]()
Artık kuralına göre oynuyorum, sizlerin seviyesini hesap ederek seçtim şarkımı. Başarılı olacağımı düşünüyorum, low class'a hitap ediyor zira.
Hırsız.
Yeter artık lan doldurun şu kayıtları bi yarışmaya katılayım dedim ondada kayıtlar dolmuyor![]()
AhahahhahahArtık kuralına göre oynuyorum, sizlerin seviyesini hesap ederek seçtim şarkımı. Başarılı olacağımı düşünüyorum, low class'a hitap ediyor zira.
Hırsız.
Hacı güleceğine katılsana![]()
Ahahahhahahİçine oturmuş adamın
Görüp görebileceği tek şampiyonluk şarkısını bir sene bekletip katılma sonra başka biri katılıp şampiyon olsun
Travması insanı bu hale getiriyor demek ki
![]()
Ahahahhahahİçine oturmuş adamın
Görüp görebileceği tek şampiyonluk şarkısını bir sene bekletip katılma sonra başka biri katılıp şampiyon olsun
Travması insanı bu hale getiriyor demek ki
![]()