68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yarışma yaptım.Forumu kuruttum.Sadece buraya değil diğer konulara da kimse bir şey yazmıyor.Fb maç topiğinde bu kadar az kişi olmazdı normalde.:asd22:

Şarkımı yolladım.

Sanat dostlarının puanlarını bekliyorum.

Hayırlı forumlar.

Gel vefasız, gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa
Gel insafsız ah kitapsız dediler, geldik. :) Kellenin selameti için yaz kardeşim

@Mehmet Arslaner hangi muazzam sanat abidesi ile katıldı yarışmaya acaba. İnsan merak ediyor.

Son düzenleme:
Güzel bir senat eseri ile katıldım.

Katılan 20 kişiden şarkısını göndermeyen sadece Mehmet Tokat kaldı.4 kişilik boşluğumuz halen mevcut

Yeter artık lan doldurun şu kayıtları bi yarışmaya katılayım dedim ondada kayıtlar dolmuyor :D

Artık kuralına göre oynuyorum, sizlerin seviyesini hesap ederek seçtim şarkımı. Başarılı olacağımı düşünüyorum, low class'a hitap ediyor zira. :D

Hırsız.
Ahahahhahah :D İçine oturmuş adamın :D Görüp görebileceği tek şampiyonluk şarkısını bir sene bekletip katılma sonra başka biri katılıp şampiyon olsun :D Travması insanı bu hale getiriyor demek ki :D

Hayırlı Eurovision'lar beyler.. Ilk Eurovision'un hayırlı olsun Uğur'cum :ka19:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahahahhahah :D İçine oturmuş adamın :D Görüp görebileceği tek şampiyonluk şarkısını bir sene bekletip katılma sonra başka biri katılıp şampiyon olsun :D Travması insanı bu hale getiriyor demek ki :D

Arda abi olayın nasıl olduğunu açıklamış olmasına rağmen hala yanlış hatırlıyorsun ya la :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt