68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok işim var şimdi.

Avatarındaki travesti kim oğlum? Koysana Barbara'yı falan. Bana koydurmuyon sonra :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasak GSC de benden başkasına.Ne travestisi lan oha tanımıyor musun? Hem senin ne işin olabilir ya katıl.

-Tapatalk-

Yarına kalsın diyeceğim ama cumartesi maç var. Var bir cenabetlik... @Erman Türker çıksa 5 dakikaya dolar bence.

Son düzenleme:
Arda abi olayın nasıl olduğunu açıklamış olmasına rağmen hala yanlış hatırlıyorsun ya la :D
Arda abi ne demişti vallahi hatırlamıyorum :D

Yarına kalsın diyeceğim ama cumartesi maç var. Var bir cenabetlik... @Erman Türker çıksa 5 dakikaya dolar bence.
15 dakikadır konuda değildim benle alakası yok kardeşim :D Lakin seninle alakalı olabilir gibi bir his var içimde nedense :D

Arda abi ne demişti vallahi hatırlamıyorum :D

15 dakikadır konuda değildim benle alakası yok kardeşim :D Lakin seninle alakalı olabilir gibi bir his var içimde nedense :D

Valla ben de hatırlamıyorum, senin dediğin gibi değildi sanki ama :D

Yok valla kardeşim, benden kaynaklanma ihtimali yok. A.Dark falan bir şeyler karıştırmışsındır diye düşünmüştüm, yanılmışım.

Yarisma yapmaya yapmaya denizi kuruttunuz beyler.

Eskiden-buralar-hep-dutluktu.jpg

Bu tablonun tek sorumlusu aylardır yarışma yapmaya izin vermeyen Hitler ruhlu Emrah Yıldırım kardeşimdir. Kendisi derhal kellesini teslim etmeli, tüm Eurovision sevdalılarından da özür dilemelidir!

Biraz daha bekleyelim.Olmazsa 19 sarkilik playlisti paylasacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt