- 10 Nisan 2013
- 58.851
- 42.136
- 3.943
Hayırlı Eurovision'lar beyler.. Ilk Eurovision'un hayırlı olsun Uğur'cum :ka19:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katıl hadi.
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı Eurovision'lar beyler.. Ilk Eurovision'un hayırlı olsun Uğur'cum :ka19:
Yeter artık lan doldurun şu kayıtları bi yarışmaya katılayım dedim ondada kayıtlar dolmuyor![]()
Katıl hadi.
-Tapatalk-
Bir yarışma yaptım.Forumu kuruttum.Sadece buraya değil diğer konulara da kimse bir şey yazmıyor.Fb maç topiğinde bu kadar az kişi olmazdı normalde.:asd22:
Yok işim var şimdi.
Avatarındaki travesti kim oğlum? Koysana Barbara'yı falan. Bana koydurmuyon sonra
Yasak GSC de benden başkasına.Ne travestisi lan oha tanımıyor musun? Hem senin ne işin olabilir ya katıl.
-Tapatalk-
Arda abi ne demişti vallahi hatırlamıyorumArda abi olayın nasıl olduğunu açıklamış olmasına rağmen hala yanlış hatırlıyorsun ya la![]()
15 dakikadır konuda değildim benle alakası yok kardeşimYarına kalsın diyeceğim ama cumartesi maç var. Var bir cenabetlik... @Erman Türker çıksa 5 dakikaya dolar bence.
Arda abi ne demişti vallahi hatırlamıyorum
15 dakikadır konuda değildim benle alakası yok kardeşimLakin seninle alakalı olabilir gibi bir his var içimde nedense
![]()
Belki Ayberk Çetin karıştırıyordur :asd22:Valla ben de hatırlamıyorum, senin dediğin gibi değildi sanki ama
Yok valla kardeşim, benden kaynaklanma ihtimali yok. A.Dark falan bir şeyler karıştırmışsındır diye düşünmüştüm, yanılmışım.
beni yazınnn