Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Playlistte bir sorun değil mi?Olsa da tele geçiyorum artık.Biriniz ses verin.

B. Arda Aycan
Ağabey kaç zaman sonra geldim foruma ve yarışmaya, sen de gelsene. Bu arada lobiler duruyor mu? Duruyorsa ben hala lobide miyim?![]()
Mentionlar için teşekkürler bu arada ama önümüzdeki haftaya kadar yollardayım, playliste şöyle bir baktım, tek bir favorim var büyük ihtimalle 12. olur
Başarılar herkese@Uğur İz sende mi kaldı ihale. İnsan yarışma yapacam diye önceden haber verir alacağın olsun.
Görmedim lan tühhhhh kaçırdım tapatalkda da mention bildirimi gelmiyor.Burada bahsi geçmişti ama görmedin herhalde.İlk yarışmam acemiliğim diyelim.
https://www.gscimbom.com/forum/f121...slan-turkoglu-128258/index28.html#post8042983
Kedi lobisindeyim diye benide yarışmaya almadılar agabeyAhmet ağabeysiz tadı yok ama Kedi Lobisi tabi ki duruyor, sen kurucu üyesin, tabi ki lobidesin, antreman tempomuzu artırsın diye lobiye aldığımız bazı üyelerle yolumuzu ayırdık o kadarMentionlar için teşekkürler bu arada ama önümüzdeki haftaya kadar yollardayım, playliste şöyle bir baktım, tek bir favorim var büyük ihtimalle 12. olur
Başarılar herkese
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bak yarışmayı iptal ederim görürsün senTuncay Tum Ilahi adalet iste Tuncay bey. Biz sana kac defa sorduk hadi bir yarisma patlat diye sende hic orali bile olmadin.
Al sana kacirdin iste yarismayi, oh olsun![]()
![]()

Bak yarışmayı iptal ederim görürsün sen![]()
![]()
![]()
Bak bak tehdit mi ediyon biraderEt bakayim, görürüz o zaman Emrah seni yapiyor
Millet ESC yi özledi, biri cinnet gecirip kafani koparabilir yalniz![]()

Bunu yazdım bir kenara bir gün bende yarışma düzenliyecem ama o senin yarışamayacağın yarşma olacakSen anladin aga:H
Bunu yazdım bir kenara bir gün bende yarışma düzenliyecem ama o senin yarışamayacağın yarşma olacak![]()
![]()
Yarışmayı yöneten ben olacağıma göre istediğim kişiyi almam biraderDerin GSC buna müsade etmez kardesim![]()
Can'ı ben yazarım listeye sen rahat olYarışmayı yöneten ben olacağıma göre istediğim kişiyi almam birader![]()
![]()
![]()
Can'ı ben yazarım listeye sen rahat olSonra bir bakmışsın sözde yarışmaya almadığın adam puanlarını yolluyor
![]()
![]()