68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 dk. daha bekliyorum.Olmazsa paylaşacağım.

Playlist ilk mesajda.Keyifli dinlemeler.

Playlistte bir sorun değil mi?Olsa da tele geçiyorum artık.Biriniz ses verin.

10 Kasımdan önce yarışma yapmayın dememişmiydim len

Sent from my iPhone using Tapatalk

B. Arda Aycan

Ağabey kaç zaman sonra geldim foruma ve yarışmaya, sen de gelsene. Bu arada lobiler duruyor mu? Duruyorsa ben hala lobide miyim? :D

Ahmet ağabeysiz tadı yok ama Kedi Lobisi tabi ki duruyor, sen kurucu üyesin, tabi ki lobidesin, antreman tempomuzu artırsın diye lobiye aldığımız bazı üyelerle yolumuzu ayırdık o kadar Mentionlar için teşekkürler bu arada ama önümüzdeki haftaya kadar yollardayım, playliste şöyle bir baktım, tek bir favorim var büyük ihtimalle 12. olur Başarılar herkese

Uğur İz sende mi kaldı ihale :D. İnsan yarışma yapacam diye önceden haber verir alacağın olsun.

Ahmet ağabeysiz tadı yok ama Kedi Lobisi tabi ki duruyor, sen kurucu üyesin, tabi ki lobidesin, antreman tempomuzu artırsın diye lobiye aldığımız bazı üyelerle yolumuzu ayırdık o kadar Mentionlar için teşekkürler bu arada ama önümüzdeki haftaya kadar yollardayım, playliste şöyle bir baktım, tek bir favorim var büyük ihtimalle 12. olur Başarılar herkese

Kedi lobisindeyim diye benide yarışmaya almadılar agabey

Tuncay Tum Ilahi adalet iste Tuncay bey. Biz sana kac defa sorduk hadi bir yarisma patlat diye sende hic orali bile olmadin.

Al sana kacirdin iste yarismayi, oh olsun :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt