6'da 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Oyuncu grubu zerre güven vermiyor.
-Geçen yıl son bölümde döve döve kazanıyorduk. Bu sene hakemler aleyhimize kararlar vermek için yarışa girmiş durumda.
-Bi' Terim var, O da ne yapıyor bu sene anlamak güç. Tekniği, taktiği bir tarafa oyuncu değişiklikleri de hiç bu kadar kötü olmamıştı.
-Şampiyonluk hissiyatı, hırsı oyuncularda yeterince yok.
-Taraftar bile geçen yılki gibi değil, üstteki sebepler yüzünden yılıyor insanlar.

-Şampiyonluk baskısı başka şeydir. Denizli, 2-2 facialarını dilerim bu defa başak yaşar.

Başakşehir in fikstür basit. Bizim bjk ve Başak harici puan bırakacak maçlarımız var.
İşimiz zor. Kadıköyde galibiyet çıksaydı o gazla olurdu bişeyler de şimdi baya baya zora soktuk şampiyonluğu.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen yıl 6'da 6 çıkardığımız fikstür:

Başakşehir
Alanyaspor (D)
Beşiktaş
Akhisarspor (D)
Yeni Malatyaspor
Göztepe (D)

Bu yıl:

Kayserispor
Konyaspor (D)
Beşiktaş
Rizespor (D)
Başakşehir
Sivasspor (D)

Neredeyse kopyası geçen yılın.6'da 6 yapmamak için hiçbir sebep yok.Başakşehir de bizim maç dışında kalan 5 maçta 5'te 5 yapabilecek mi?Yaparlarsa şampiyon olsunlar zaten.

6da 6 yaparız diye düşünüyorum başakşehirin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Eksiklerimiz var doğru ama burada ağlanıldığı gibi kötü oynamıyoruz. Hakem adaletli davransa tarihi farkla da ayrılabilirdik kadıköyden

Başak sahamızda şampiyon olursa çok tatsız olur he aklıma geldi bi anda..

Biz 6'da 6 yaparız. Lakin Başağın bir maç takılması lazım ya Rize yada Göztepe maçında sonra onlarda takılmaz.

Derbiyi kazandığımız halde,şampiyon olacağımızı söylemiştim.Hatta derbinin şampiyonluk maçı olduğunu da yazmıştım.Ama beraberlik sonrası şampiyonluk için geçmiş olsun diyorum.Bir adet kerhane çocuğu yüzünden takım mental olarak çöktü.

Bizim zaten kazansak bile 6 da 6 yapmamız gerekiyordu artık hata beklieyeceğiz yapacak bişey yok, yine hiç yoktan haftayı karlı kapattık beklediğimiz hata yenilgiden beraberliğe düştü

Fener 10 kişi kaldı diye bu maç moral bozdu baya ama bu haftayı yeterince karlı kapattık bence 6'da 6 hayal değil hala şampiyonluk şansımız yüksek denebilir. Evet iyi oynamıyoruz ama başak da bi halt oynamıyor bizden iyi olsa da..

Başakşehir'in fikstür kolay geldi gözüme bir tek Sivas var İstanbul dışı.

İçerde bir şekilde tüm maçları kazanırız da deplasman maçları bu beceriksizlikle baya sıkıntı.Geçen yıl bu süreçte Garry sırtlamıştı deplasmanda şimdi de Feghouliden aynı etkiyi bekliyecez artık

Başakşehir'in fikstür kolay geldi gözüme bir tek Sivas var İstanbul dışı.

başakşehir bu sezon 7 kere istabulda oynadığı maçlarda puan bırakmış
kasımpaşa,erzurum,yeni malatya, sivas, fb, bjk ve bize karşı

istanbul dışında da 3 maçta puan bırakmış
bursa,alanya,kayseri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt