7/7 Yaparsak Şampiyon Olur muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin yaparız 7/7.
Bu takım iki maç üstüste kazanamaz.

Futbol bu. Biz son iki hafta alsak bugün liderdik misal. Adil forma dağıtımı olur, gereksiz aksiyonlara girilmezse neden olmasın.
bjk ve fbde full gitmez diye düşünüyorum. Kaldı ki eksikleri var. Birinden hakemler biraz desteği çekmiş, rakipten oyuncuların aklını çeliyorlar.
Ama Avcı parası çıktı şimdi, belki bu işte zora girer. Kim bilir... Diğeri de 59öncesiyle kafayı yemiş durumda, her sıkıştığında, başarısızlığında soluğu orada alıyor. Bay haftaları da var. Altay da çok önemli eksik şahsen. Hatta bayağı şampiyonluğu etkileyecek eksiklik. Üzüldüm elbette. Sakatlığa sevinecek insanlar değiliz. Geçmiş olsun da diyeyim bu aracılıkla. Bu şartlarda şansımız var, futbol oynarsak var ama.

Bizim hakkımızda hayırlı olanı diliyorum. Zor görsem de bakalım. Bir maç daha değişik şeyler yapar, rakipler tökezler, biz de alırsak tekrar konuşuruz. Bir yandan da aklımı kurcalayan bir şey var çünkü. Tüm kupaları da bjk mi alacak. Bu bana bayağı imkansız geliyor...

Antalya-bjk reyting mi getirir finalde.
Ama bizle ya da fb ile olsa iş değişir. Biraz da her şey mani mani.
Bahsim elbette süper final eşleşmesi için. Ha Akhisar örneği vardı doğru da, bilemiyorum.
Biraz seneye de lig heyecanlı olsun diye her alanı diri tutmak isterler. Katarların, iddiacıların da gönlü olmalı.
Zaten futbol kalitesi olarak düştük düşeceğimiz kadar...

bence konuya şöyle bakalım 7/7 den ziyade. Şimdi üst üste alacağımız 3 galibiyet daha. Bizi o seriye götürür zaten. Genlerinde var bu takımın.

7 galibiyet hedefinden çok önümüzdeki 2 maçı falan kazanalım ki bunları konuşalım. Bjk cephesi tedirgin.

7/7 yaptık varsayımı altında yapamayız yorumları görüyorumdur

Beşiktaş'ın kalede Ersin Fener'in kalede Harun bizde ise Muslera var sadece şu sebepten bile neden olmasın yani ? Beşiktaş futbol olarak düştü Fener zaten futbol oynamıyor, Fatih hoca inatlarından vazgeçse hala şansımız var. Taylan-Gedson-Emre-Feghouli merkezi bozulmadığı savunmada Marcao olduğu sürece her maçta iyi oynayabiliriz.

Bu kulübün mevcut şartlar içinde 7/7 yapması imkansız. Yönetim teknik heyet futbolcular hepsi birbirine girmiş bi takımız

Su an 3 puanimiz fazla olsa yeterdi bence. Fenerin 2 puan önünde olurduk, ve Besiktasin 3 arkasinda. Onlar bize geliyor diye, baya götler korkmaya baslardi o zaman.
Evet, ben o 2 maci 7'de 6 yapsak da yeter diye yazacaktim. Simdi 7'de 6 yapsak bjk 3 mac filan kaybetmeli. Pisi pisine sampiyonlugu verecegiz

5. maçı 2 farkla kazanmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt