#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hırslıydı,bu sene umutluyum zaten bu sene de bişey yapamazsa gönderilir.

Sasirdim valla. Hem fizik olarak fena görünmüyor, hem pas falan atarken eskisi gibi heycanlanmiyor.

Hatta arasira riskli pas bile deniyor.

Fena bulmadim acikcasi. Bu kadar iyi beklemiyordum.

Serdarin yerine tercih ederim Aydini.

Sasirdim valla. Hem fizik olarak fena görünmüyor, hem pas falan atarken eskisi gibi heycanlanmiyor.

Hatta arasira riskli pas bile deniyor.

Fena bulmadim acikcasi. Bu kadar iyi beklemiyordum.

Serdarin yerine tercih ederim Aydini.

Fizik olarak geliştiği kesin.Maçlarını izlerken tek eksik olarak fiziği diyordum.Sabri nasıl 25 yaşında oynamayı öğrendiyse Aydın'da öğrenir elbet :)

altyapıdan gelen oyuncularda ruh var bu belli oluyor, sabri, arda, aydın bir de keşke şu sarp'ın yerine orta sahaya bir canavar bulsak

Her sene çok umutlu oluyorum ama sezon içinde iyi oynadığı maç sayısı ikiyi geçmiyor.Umarım bu sene yüzümüzü güldürür artık.

Koşarken saçları dalgalanıyorya çok güzel oluyor :D

Rijkaard Aydın'dan Jesus Navas yaratır mı?

:D

Hadi lan Aydın, hadi..

valla aydin fazla bisey beklemiyorum iyi bi yedek olsun oyuna girdiginde i maclarda dünkü gibi oynasin yeter bana

Yalnız kendisi ilk oynadığı maçta bizi neredeyse avrupaya götürüyordu, sonra ki maçta da sonradan girdi ama 3-4 top çaldı baya mücadele etti, dün ki maçı da seyretmedim ama baya hırslıydı felan deniliyor. Bunun tesadüf olmadığını düşünüyorum. İnşallah yeteneğini hırsıyla birleştirir ve kendini kanıtlar bu sene.

Yalnız kendisi ilk oynadığı maçta bizi neredeyse avrupaya götürüyordu, sonra ki maçta da sonradan girdi ama 3-4 top çaldı baya mücadele etti, dün ki maçı da seyretmedim ama baya hırslıydı felan deniliyor. Bunun tesadüf olmadığını düşünüyorum. İnşallah yeteneğini hırsıyla birleştirir ve kendini kanıtlar bu sene.

Güzel, Güzel, yeterki böyle devam etsin.

Serdar Özkan'dan binlerce kez daha faydalı..Serdar'ı bir an önce yollamalıyız..Manisaspor'da forma şansı bulabilir belki..

biraz kıpırdanma var sanki ama temkinli olmak lazım yinede:D

bişey yazarım fakat nazar değer diye korkuyorum

İnşallah alışılmış sezon başı performanslarından değildir.Sezon boyunca devam ettirir performansını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt