#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bu başlığa nedense hiç giresim yoktu.

Aydın'da mücadele var, hız var, yetenek var ama ilginçtir bazen bütün yeteneklerini kaybetmiş gibi oynuyor. Bir türlü çözemedim bu çocuğu...

3.golde atağı çok iyi başlatıp, çok doğru yere sürdü. Pası çok etkili olmasa da, Baros insanüstü bir vuruşla gol yaptı pozisyonu. Hataları elbette oldu ama bu kesinlikle bireysel değil, takım oyunu oynarken yaptığı hatalardı. Öyle yada böyle şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda verimli oldu Aydın. Rotasyon ve yabancı kontenjanını düşünürsek, tahtaya vurarak söylüyorum; çok işe yarayacak bu sezon.

Bu adamin sorunu özgüven eksikligi, önce bunu assin, sonrasi gelir.

Mümkünse gitsin artık şu kulüpten. Temizlenmesi gereken o kadar çok adam varki..

Gecen Sene Aydina az kizmazdim.

Galatasarayda yeteneksiz topcu olsan bile mücadele etmeyen topcu görmek istemedigim icin.

Ama bu sene mücadele ediyor.Eskisi gibi ruhsuz degil suana kadar.

İyi bir yedek.

Kendini geliştirirse Pino ile dönüşümlü oynar.

Farklı bir oyuncu.Bir maç çok iyi oynuyor,diğer maç ortada yok.Ortasını bulsa...:)

'Antrenmandaki performansini maclarda yansitsa simdi Kueresmayi konusmazdik' (Hasan Sas, yarim saat önce :D)

bir gol atıp kendine özgüveni gelse bizim için çok çok iyi olucaktır.çünkü yabancı sınırlaması yüzünden sahada yerli oyunculara ihtiyaç duyuyoruz.takımı hızlı atağa çıkarabilicek,asist yapıcak 2 yerli var GS'de arda ve aydın

Abi adam top sürmeyi unutmuş neredeyse, koşuyor mücadele ediyor ama ayağına top geldiğinde amatör futbolcudan farkı yok... Sami Yen'de 3-0 önde iken bile top geldiğine kendine güvenemiyorsa işimiz var...

hımm ah ah keşke altyapıda onu izleseydiniz floryada aydın için ne söylesem az yeteneklerine sıfırdan gözü kapalı orta yapan tek kişi çok süratli çok teknik çok estetik vücut çalımları harikadır ibbsporda oynarken hakan baltayı yere sermişti hoffinheim hazırlık maçında andreas becke attığı müthiş vücut çalımı hala aklımda 2008 -2009 trabzonspor maçında topu kapıp süratini tekniğiyle birleştirmesiyle birlikte attığı iki çalım onu durduramayan 3 oyuncu ve 2 sarı kart iyi şut çeker arapası yapar verkaça girer ortaları iyidir aydın artık kendine gel lütfen lütfennn sadece arda yok ondan önce sen vardın onu bu kadar övdüm çünkü altyapıyı çok iyi takip ederim 4 tane de arkdaşım galatasaryda oynuyo istediğiniz kadar kötüleyin aydını ama bigün patladığında bu neymiş demeyin sadece bi tarafımla gülerim

Tamam da bugun altyapida gozu kapali orta acarken onu savunan savunmacilardan bir tanesi bile yukselebildi mi A takima?Her Turk futbolcu gibi fundamental eksikligi cok fazla,ilerisini goremiyorum.

Cok kötü degildi. Aydin kendini gelistirmis, o kesin. Bekledigimiz hareketleri yapamasa da toplara girer olmus, topun pesinden israrla kosan bir futbolcu olmus. Bu sezon kadromuzda bulunmasi gerektigini düsünüyorum. Ayrica Baros´un golünü hazirlayan da Aydin´di. Asist diyemeyecegim cünkü asist gol Milan Baros´a :)

Keske serdar kalsaydı bu sene sıkca forma bulup iyi tecrübe edinirdi

Aydin'in neyini tartisiyosunuz hala? Bu adam daha top surmeyi bile beceremiyo. Berkin yarim saat girsin oynasin bir daha Aydin'in bahsi gecmez.

Takımın en zayıf halkası adam resmen ataklarımızı kesti.

Hasan Şaş kendisi için "Antrenmanlarda Aydın'ı bir görseniz Quaresma'dan farkı yok ama maç atmosferini kaldıramıyor." diyor, keza Hakan Şükür de "Aydın'ın antrenman performansları kulağıma geliyor, Rijkaard'ın tercihinin sebebini anlıyorum." dedi dün akşam ama sahada Galatasaray taraftarına hiçbir zaman o ümidi, ışığı veremedi. İBB'deki, Galatasaray'daki performanslarına bakıyorum da acaba Aydın'ın kaldıramadığı taraftar baskısı mı gerçekten diye düşünmeden de edemiyorum açıkcası. :D Hala patlamasını bekleyeler olabilir belki ama bence o tren kalkalı çok oldu. 2 sene önce en azından Arda seviyesine kadar çıkmasını bekliyorduk, şimdi sadece bir rotasyon oyuncusu olabilir mi gözüyle bakıyorum ve bence eleştirirken veya överken artık hepimiz Aydın'a o gözle bakmalıyız; Konyaspor'u deviren golü atan, bir zamanlar o müthiş potansiyele sahip olan Aydın'a baktığımız gözle değil.

Bu adamın yetenekle ilgili problemi yok. Problemi kafasında. Hırsı yok, çalışma azmi yok, kendine iyi bakmıyor. 15 dakikalık topçu oldu çıktı. Şimdi kendimi Aydın'ın yerine koyuyorum, Önünde Arda var, Kewell var, geçen sene Keita vardı, şimdi Pino var, bu kadar adam varken bir de Serdar Özkan alınıyor. Biraz hırslı bir adam olsa, bu kadroya girer, ki eşit şartlar altında Pino'dan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. Ama dediğim gibi adamda niyet yok bence. Kendini ben bu takıma giremem diye şartlamış. Kafasında bitirmiş olayı, kendisine inanmıyor. Halbuki orada Kewell var, birşeyler öğren ondan en azından. O da yok.

Ah biraz güvense kendine.

Topu sürerken bocalamasa biraz.

Olacak ama bilmiyorum.

En azından fiziği gelişmiş ve mücadele ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt