#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bu cocuğu sahada gördüğüm an deliriyorum ya hatta göremiyorus bile sahada ..

Semih bugun iyi oynadi. Insallah bir sonraki mac Aydin degil de Berkin oynar. Hic degilse ondan birseyler bekliyoruz.

ya birakin ne kaybetti

admlarin bariz golluk pozisyonunu kesti ebouenin arkasina sarktiklarinda

cok acimasiz taraftar vallahi

ilk 10 dkk sonrasindada kotu oynamadi

bende bi cacik olmaz diyorum ama hak yemeyin

Bir de şu 7 numarayı işgal etmesi yok mu :o

bir iyi hareketi oldu soldan giden adam koşarak gelerek orta yapmasını engelledi. ama iyice baktım bu adama yürüyor adam top almaya gelmiyor. yani kısacası gamsız biri.

İyi demek çok güç bir kere kademeye girdi, 1 kere orta açtı Kazım 'ın 10 'da 1 'i değil.

Twitterda gordugum ibretlik bir soz:

" Galatasaray'in Aydin'a verdigi sansi, Babam bana vermedi "

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim.. maçı nerenizle izlediniz bilmiyorum ama Aydın olmasa bu maçı gol yemeden bitiremezdik.. Dünyada kendi oyuncusundan bu kadar nefret eden başka bir seyirci (taraftar değilsiniz) grubu varmı acaba..

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim.. maçı nerenizle izlediniz bilmiyorum ama Aydın olmasa bu maçı gol yemeden bitiremezdik.. Dünyada kendi oyuncusundan bu kadar nefret eden başka bir seyirci (taraftar değilsiniz) grubu varmı acaba..

Adam Aydın'ın 1. dereceden akrabası beyler..

başınızı eğin

Riera'ya 5 maç tahammül edemeyen gitsin diyen adamlar 7 yıl sonra ilk kez vasat seviyede top oynadı diye Aydın'ı savunuyor bizide seyirci olmakla suçluyor yukarda bir arkadaşın dediği gibi 1. dereceden akrabası heralde.

Adam Aydın'ın 1. dereceden akrabası beyler..

Adam taraftar beyler.. adam o zamanki oyunlarını görseniz onlara da defolsun diyeceğiniz Okan Buruk,Ergün Penbe,Suat Kaya ve Hakan Ünsal'ın Fatih Hoca + taraftar desteği sayesinde nasıl birer yıldıza dönüştüğüne şahit olmuş beyler.. Adam ne kompleksli ne de marka oyuncu sevdalısı..

riera 6 mac kötü oynadi , bu adam 6 senedir kötü oynuyor. sunu savunanlar görüyorum oha lan yeter.

Adam taraftar beyler.. adam o zamanki oyunlarını görseniz onlara da defolsun diyeceğiniz Okan Buruk,Ergün Penbe,Suat Kaya ve Hakan Ünsal'ın Fatih Hoca + taraftar desteği sayesinde nasıl birer yıldıza dönüştüğüne şahit olmuş beyler.. Adam ne kompleksli ne de marka oyuncu sevdalısı..

Yorma kendini Aydin sezon sonu yolcu!

aydın yılmaz okan suat ergün kapasitesindemi sence.

Aydın kardeş bugün kötü oynadın yapma gözünü seveyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt