#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın oyuna girince orta sahamıza delik açılıyor, birçok maçta bunu gördük. Orda Engin olması daha doğru. Engin rakibe pres, savunmaya yardım, hücum hepsini aynı anda yapabiliyor, ama Aydın sadece hücumda var.

Aydınla başlamamız lazım bu akşam yeneceksek kesinlikle kontra atakla yenebiliriz..

O yüzden dikine en iyi oynayan adamımız Aydın..

Bugün takımı rahatlatan, sarı kartları göstertip rakibi sindiren adam oldu. Helal.

Aydın gerekeni yaptın, keşke bulduğun pozisyonları da değerlendirebilseydin. Neyse olsun, şampiyon olduk ya gerisi boş!

oyun temposunu iyi düsürdü kart alirdi, oyun sogutturdu falan. iyidi, seneye dahada önemli bir oyuncu olacak Aydin.

Topu biraz daha iyi kontrol edebilsen belki galibiyetle şampiyon olacaktık. Sağlık olsun. Aferim, çok geliştirdin kendini! Daha da gelişmeni bekliyoruz!

Önümüzdeki sene performansını en merak ediyor olacağım kişidir.Fatih Terim sağolsun.

Altyapı oyuncusu olmasan 100000000 kere yollanmıştın . Müthiş bir kamp dönemi geçirsen seneye müthiş bir yedek olsan süper olur .

iki kere depara kalktın teke tekde ah onları iyi kullansan seni göndermezdik hayatta

En kritik dakikalarda oyuna gir ve en kritik pozisyonlarda hep Aydın vardı. Rakip 3 sarı gördü , 2 kere depara kalktı son dakikalarda olan pozisyonu çalımlayıp gol yapsa efsane olacaktı. Ama o kadar hızlı aktıki sağ taraftan bizimkilerden kimse yetişemedi yardıma. Son 20 dakikanın en iyisiydi.

Kamp dönemini iyi geçirirsen rotasyonda süper olursun

Seneye daha iyi hazırlanmalı

Çalışınca emğini alabiliyormuşsun

Seni senelerce savunan seven taraftarın için

Daha çok çalışmalısın

Oyun biraz daha 11e 10 gitseydi gol de atardı. Sen de iyiydin aslan :tiphat:

Benim için yılın en çok sempati toplayan oyuncusu. Yemin ederim hep güveniyordum bu adama beklenen patlamayı yapar gibi oldu.Faul aldırmayı biliyor.Özellikle girdiği son 5-6 maçta yere düştüğü her pozisyonda faul aldırdı.Kolay kolay yıkılmıyor,teknik dikine gitmeyi seviyor.Topu ayağından eskisi kadar çok açmıyor ama Fenerbaçhe maçında boş alan bulduğu zaman topu ayağından çok açtı heyecana bağlıyorum.Yaz kampında iyi hazırlanırsa Hamit dahi alınsa ilk 11'i zorlar.

Benim için yılın en çok sempati toplayan oyuncusu. Yemin ederim hep güveniyordum bu adama beklenen patlamayı yapar gibi oldu.Faul aldırmayı biliyor.Özellikle girdiği son 5-6 maçta yere düştüğü her pozisyonda faul aldırdı.Kolay kolay yıkılmıyor,teknik dikine gitmeyi seviyor.Topu ayağından eskisi kadar çok açmıyor ama Fenerbaçhe maçında boş alan bulduğu zaman topu ayağından çok açtı heyecana bağlıyorum.Yaz kampında iyi hazırlanırsa Hamit dahi alınsa ilk 11'i zorlar.

Kimse böyle bir şey beklemediği için benim içinde öyle oldu. Bu yılın Semih ile birlikte en büyük kazanımı bence.

714ck.jpg
[/url][/IMG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt