#7 Aydın Yılmaz

git dedikte bu şekilde değil be koçero geçmiş olsun bir an önce saglıgına kavuşman dilegiyle

önce bruma sonra aydın nedir bu arkadaş!!! allah beterinden korusun büyük geçmiş olsun aydın

Geçmiş olsun. Her ne kadar futbolunu sevmesekde acil şifalar.

Cok gecmis olsun Aydin, acil sifalar.

Galatasaray da hic oynamamasi gereken bir oyuncuydun, takimdan gonderilmeliydin, simdi boyle bir sakatliktan dolayi takimdan ayrilman uzucu oldu..

Insallah ilerike senelerde baska bir takimda tekrar sahalara donersin.

Hiç sevmem fakat sakatlık olayı farklı bir durum Allah yardımcısı olsun...

Cok gecmis olsun. 1 yil yok ve ondan sonrada dikis tutarmi emin degilim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acil şifalar

♧tapatalk♧

Gecmis olsun aydin! Insallah daha saglam geri döneceksin

Haberlere gore ayak bileginde kirik varmis. Bilek kirildiysa futbol hayati bitti demek neredeyse. Insallah atlatir gecmis olsun dileklerimle.

Geçmiş olsun çok fena ama hem Bruma hem Aydın neredeyse birbirinin kopyası pozisyonlarda gitti bu daha da fazla üzüyor insanı ,,

ben Aydının dizi ile ilgili sandım ama bileği kırılmış umarım dizinde problem yoktur kırıkla atlatır ,

edit : kırık dedik ama bilek olduğunu atladık keşke bacak kırığı olsaydı bilek kötü :(

Geçmiş olsun çok fena ama hem Bruma hem Aydın neredeyse birbirinin kopyası pozisyonlarda gitti bu daha da fazla üzüyor insanı ,,

ben Aydının dizi ile ilgili sandım ama bileği kırılmış umarım dizinde problem yoktur kırıkla atlatır ,

edit : kırık dedik ama bilek olduğunu atladık keşke bacak kırığı olsaydı bilek kötü :(

Dizi degil ayak bileginde kirik var. Insallah atlatir.

yorumlar şaka gibi yaa. hiç sevmem ama, galatasarayda hiçbir zaman oynamamalıydın ama, umarım bir başka takımda futbola devam edersin ama, berbat futbolcu ama.. ulan bende sevmem aydının futbolculuğunu ama şimdi içindeki kini kusmanın kime ne faydası var. adamın zaten büyük ihtimalle futbol hayatı bitmiş. kurtuldunuz işte aydından hala derdiniz ne.!! insanlık hiçmi yok la.. geçmiş olsun acil şifalar dilerim deyip geçmek bu kadarmı zor! yazık size

Geri
Üst Alt