#7 Aydın Yılmaz

Çok kötü sakatlık.Pozisyon olduğu anda anladım için tuhaf oldu.Çok yazık.Geçmiş olsun...

Arkadaşlar kırıkla falan futbol hayatı bitmez.. Allahtan dizi dönmemiş.. O zaman birerdi işte futbol hayatı.. bknz.. Ronaldo..Roma maçı..

grafi ,tomografi ve mrlarını görmeden birşey söylemek zor.

bilek kırıklarında enönemli şey ekleme uzanıp uzanmaması ve kırığın tipidir.

yorumlar şaka gibi yaa. hiç sevmem ama, galatasarayda hiçbir zaman oynamamalıydın ama, umarım bir başka takımda futbola devam edersin ama, berbat futbolcu ama.. ulan bende sevmem aydının futbolculuğunu ama şimdi içindeki kini kusmanın kime ne faydası var.

Kızma sadece benzettim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r44rsmDSHdw[/media]

Çok büyük geçmiş olsun. İçimizde insanlığı hissetmeyenleri de gösterdin bugün bize. Ama keşke sana bir şey olmasaydı be Aydın. :(

Geçmiş olsun A7

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilek kırığı deyince aklıma marco van basten geliyor dünyanın en iyi oyuncusuyken bilek kırığı ile 28 yasında futbol hayatı bitmişti.inşallah sağlıklı döner futbola aydın

Cok üzüldüm be, gecmis olsun Aydin.

Sizlerden rica ediyorum bazen ben dahil sinirden beddua yapabiliyoruz . Kendimize hakim olup yapmayalim.

Büyük geçmiş olsun

kendisine acil şifalar

Eldeki tek Türk kanatta gitti

Buda takım kimyası işte!

Cok uzuldum ama eger futbol hayati biterse Galatasaray acisindan iyi olacaktir . Kendisi zaten her turlu is bulur (antrenorluk yorumculuk) vs.

Maçı izlememe rağmen pozisyona hala bakamadım, faul esnasında kıvrılmasını görünce içim almadı. Acil şifalar..

Geri
Üst Alt