Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu ana kadar hiç bi futbolcu için böyle bi dilekte bulunmadım ama
umarım sakatlanırsın aydın, 2 sene sonra amator kumede forma giyersin
Umarım en kısa zamanda yine ekmek paranı kazandığın işine geri dönersin Aydın.
Aklıma benim birşey takıldı akşamdan beri. Bu adama hep çok tembel diyorlar birine sorulsa takımın tembeli kim diye falan. Bunu destekleyen detay ise yıllardır kendini bir türlü geliştirememesi.
Yani demek istediğim Aydinın tembelliği iyileşme sürecini çok olumsuz etkilemez mi?
Tapatalk
Etkiler etkilemez bilemem de, sundan ama emin olabilirsin: Bizdeki kariyeri resmen bitti, yani iyilestimi zaten bugunku kadar iyi olamaz, zaten kotuydu, direk satarlar artik, daha dogrusu belese gonderirler..
Arkadaşlar kırıkla falan futbol hayatı bitmez.. Allahtan dizi dönmemiş.. O zaman birerdi işte futbol hayatı.. bknz.. Ronaldo..Roma maçı..
Cok üzüldüm be, gecmis olsun Aydin.
Sizlerden rica ediyorum bazen ben dahil sinirden beddua yapabiliyoruz . Kendimize hakim olup yapmayalim.
Kazandigi milyonlar ona ve torunlarina ömür boyu yeter, bence sen biraz olgun olmayi ögren.
Ekmek kazaniyormus. Ekmek degil milyonlar kazandi ve hala kazaniyor. Kötü bisey denilmedi artislik yapma.