#7 Aydın Yılmaz

Geçmiş olsun çocuk . İlk müdahalede anladım aha gitti dedim tekrarını bir kere bile izleyemedim . Futbol ile sağlığı ayırt edemeyenlere de ne desek boş .

şu ana kadar hiç bi futbolcu için böyle bi dilekte bulunmadım ama

umarım sakatlanırsın aydın, 2 sene sonra amator kumede forma giyersin

ne pis bir adammışım lan ben :(

abi çok kötü hissediyorum ya, tamam kıçı kırık bi dilekte bulunduk diye sakatlanmadı bu adam ama yemin ediyorum o andan beri kendimde değilim

çok saçma belki bir futbolcu sakatlandı diye kendimi bu kadar kötü hissetmem ama bilmiyorum ya. garip şeyler bunlar, çok etkiledi aydın'ın sakatlığı beni..

Bruma ya nekadar üzüldüysek A7'ye okadar üzüldük. Oyuncular fitness yapmali. Güçsüzlükten dengesini bile saglayamiyorlar.

Hala üzülüyorum. Bruma da pek farkında değildim sakatlığının ne olduğunu. Ama Aydinda kapı gibi gözümüze girdi.. O an baya bir ürperdim ve sahadaki oyuncularla empati kurmaya çalıştım ama hemen bıraktım dayanamadim. Gerçekten çok zor bir durum. Hele o Serdarın hali çok etkiledi beni o an.

Tapatalk

Umarım en kısa zamanda yine ekmek paranı kazandığın işine geri dönersin Aydın.

Aklıma benim birşey takıldı akşamdan beri. Bu adama hep çok tembel diyorlar birine sorulsa takımın tembeli kim diye falan. Bunu destekleyen detay ise yıllardır kendini bir türlü geliştirememesi.

Yani demek istediğim Aydinın tembelliği iyileşme sürecini çok olumsuz etkilemez mi?

Tapatalk

Umarım en kısa zamanda yine ekmek paranı kazandığın işine geri dönersin Aydın.

Aklıma benim birşey takıldı akşamdan beri. Bu adama hep çok tembel diyorlar birine sorulsa takımın tembeli kim diye falan. Bunu destekleyen detay ise yıllardır kendini bir türlü geliştirememesi.

Yani demek istediğim Aydinın tembelliği iyileşme sürecini çok olumsuz etkilemez mi?

Tapatalk

Etkiler etkilemez bilemem de, sundan ama emin olabilirsin: Bizdeki kariyeri resmen bitti, yani iyilestimi zaten bugunku kadar iyi olamaz, zaten kotuydu, direk satarlar artik, daha dogrusu belese gonderirler..

Etkiler etkilemez bilemem de, sundan ama emin olabilirsin: Bizdeki kariyeri resmen bitti, yani iyilestimi zaten bugunku kadar iyi olamaz, zaten kotuydu, direk satarlar artik, daha dogrusu belese gonderirler..

Bruma yı bile satanlar var hemen burada forumda mesela. Hem o bir de 19 yaşında ve gelecek vaat ediyor. Sanırım senin dediğin çıkar ve öyle olur gibi geliyor bana da.

Tapatalk

Allah yardımcısı olsun hem kırık hemde yırtık varmış çok zor ...

ATV kaç kere tekrar gösteri gördükten sonra bakamadım televizyona sagolsun atv sürekli pozisyonun agır cekimini gösterdi.

Çok çok zor bir sakatlık. Futbol hayatı büyük oranda bitmiş olabilir. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun.

Kazandigi milyonlar ona ve torunlarina ömür boyu yeter, bence sen biraz olgun olmayi ögren.

Ekmek kazaniyormus. Ekmek degil milyonlar kazandi ve hala kazaniyor. Kötü bisey denilmedi artislik yapma.

1) Kazandığı parayla ilgili olgun düşünmekten bahsetmedim, yazılanı anlamadığın ortada.

2) Kötü bir şey dedi diyen olmadı zaten. Burada benden başka aynı yorumda bulunan insana rastlayabilirsin yine, çünkü ayağı kırılan bir futbolcunun bu hâlini kâr olarak görmek bir insanlık ayıbıdır. Dahası, bunu yaşayan birine o ifade kullanılmaz, belli başlı "insanî değerler" vardır uyulması gereken, toplum içi normlar. Bunu düşünebilmek olgunluktur işte. Böyle kötü durumlarda kullanılan sözlere dikkat etmek gerektiğini vurguladım. Algıların nasıl çalışırsa artık...

3) Kullandığın son sözü de terbiyesizliğine bırakıyorum. Sokak ağızıyla gelmiş laf yapıyorsun ortak bir alanda.

Geri
Üst Alt