#7 Aydın Yılmaz

bu arada atv'yi kınıyorum rezalet!!! ulan maçı izleyenleri geçtim ailesi yokmu lan bu çocuğun neden 50 defa gösteriyorsunuz

Çok geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede toparlayıp sağlığına kavuşursun.

Yeter ki iyileş de 50 sene bu takımda kal istersen,

Allah yardımcın olsun aslanım..

Bazı yavşakları saymazsak bu taraftar seni zor günlerinde yalnız bırakmayacaktır..

Cok uzuldum ama eger futbol hayati biterse Galatasaray acisindan iyi olacaktir . Kendisi zaten her turlu is bulur (antrenorluk yorumculuk) vs.

Galatasaray'daki futbol hayatı kontratı feshedilip bitsin veya bitirilsin, ayağı kırılarak değil. Onu geçtim futbol hayatının tamamen bitmesini ne kadar da rahat söylüyorsun. Her türlü iş bulurmuş, adam futbolculuktan ekmek kazanıyor öyle ya da böyle. Biraz daha olgun düşünmeyi öğrenin.

Geçmiş olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Galatasaray'daki futbol hayatı kontratı feshedilip bitsin veya bitirilsin, ayağı kırılarak değil. Onu geçtim futbol hayatının tamamen bitmesini ne kadar da rahat söylüyorsun. Her türlü iş bulurmuş, adam futbolculuktan ekmek kazanıyor öyle ya da böyle. Biraz daha olgun düşünmeyi öğrenin.

Kazandigi milyonlar ona ve torunlarina ömür boyu yeter, bence sen biraz olgun olmayi ögren.

Ekmek kazaniyormus. Ekmek degil milyonlar kazandi ve hala kazaniyor. Kötü bisey denilmedi artislik yapma.

Geçmiş olsun. Umarım sağlığına bir an önce kavuşursun...

kici kirik tr kupasi icin iki genc topcunun futbol hayati bitti

rezil saha sartlarinda daha niceleri gitmek üzere

bu ne ya

allah sifa versin

Futbol hayatının bitme şansı varmı ki ? Eğer parçalı kırıksa var diye biliyorum ama umarım öyle değildir.Bazıları önceki sayfalarda o kadar nefret beslemişler gitmesini istemişler ki adam gitti işte hem de temelli

1 yılı bulur diye düşünüyorum dönmesi umarım futbol hayatına devam edebilir.

Adama bir dolu söylendik, demediğimizi bırakmadık (özellikle Erman Kılıç olayı yüzünden) ha belki haklıydık da ama, böyle bir şeyin olmasını da hiç istemezdik. O pozisyonu gördüğüm anda içim cız etti, hiç olmadı böylesi. Çok büyük geçmiş olsun, sağlık her şeyden önemli.

Büyük geçmiş olsun. :(

-_-_-_-

Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri
Üst Alt