Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
bu arada atv'yi kınıyorum rezalet!!! ulan maçı izleyenleri geçtim ailesi yokmu lan bu çocuğun neden 50 defa gösteriyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilek kırığı deyince aklıma marco van basten geliyor dünyanın en iyi oyuncusuyken bilek kırığı ile 28 yasında futbol hayatı bitmişti.inşallah sağlıklı döner futbola aydın
Cok uzuldum ama eger futbol hayati biterse Galatasaray acisindan iyi olacaktir . Kendisi zaten her turlu is bulur (antrenorluk yorumculuk) vs.
Galatasaray'daki futbol hayatı kontratı feshedilip bitsin veya bitirilsin, ayağı kırılarak değil. Onu geçtim futbol hayatının tamamen bitmesini ne kadar da rahat söylüyorsun. Her türlü iş bulurmuş, adam futbolculuktan ekmek kazanıyor öyle ya da böyle. Biraz daha olgun düşünmeyi öğrenin.
Aşil tendonu değil miydi onunki?
Futbol hayatının bitme şansı varmı ki ? Eğer parçalı kırıksa var diye biliyorum ama umarım öyle değildir.Bazıları önceki sayfalarda o kadar nefret beslemişler gitmesini istemişler ki adam gitti işte hem de temelli