#7 Aydın Yılmaz

üyeliğimi iptal mi etsem?

bu ne futboldan anlamayan topluluk...

-Tapatalk-

o pasları Sneijder atsa hala konuşurdun burada, tamam Aydından ben de hoşlanmam ama o pasları atabilecek 1 tane Türk futbolcu söyle bana ayrıca üyeliğini iptal edersen et millete ne senin üyeliğinden burada dikkat çekmek için yazı yazıyorsun

yine hortladı..ne güzel kurtulmuştuk terim sağolsun 3 sene daha musallat etti

Bana gore penaltı degildi . Olsa bile 1 penaltı yuzunden adam silmek yakısmaz zaten GS taraftarına

penaltiydi. kimseyi de sildigimiz yok ama aydin yerine amrabat oynasa puan alirdik ya da yenerdik imasi yapmak komedi. aydinin 2 tane golluk pasindan biri gol olsa simdi bu arkadasi degil bir baska ezmesi kolay gariban topcumuza saracaktin.

penaltiydi. kimseyi de sildigimiz yok ama aydin yerine amrabat oynasa puan alirdik ya da yenerdik imasi yapmak komedi. aydinin 2 tane golluk pasindan biri gol olsa simdi bu arkadasi degil bir baska ezmesi kolay gariban topcumuza saracaktin.

2 duzgun ortadan baska bisey yapmadı ki Aydın . Amrabat'ın gecen seneki CL maclarını hatırlıyosundur umarım .

tartışmayın şu aydıncılarla vakit kaybından başka birşey değil.

aydın fan boyzların gördüğü:

robben_5675.jpg

benim gördüğüm:

trashbag-455x295.jpg

Soru isareti olmadigi icin cevap hakkimi kullanmak istemiyorum. Ayrica Aydin icin futbol'u yeniden tartismak zaman kaybi olur.

Neyse buda senin yorumun olsun, sadece emin olmak istedim. Oldum.

Cevap yok zaten. Futbolun şartları diye saçma bir soru olabilir mi?

İmanın şartları, İslamın şartları desen sıralarım sana hepsini.

Ama ben sana bir soru sorayım; şuan Galatasaray futbol takımında aktif olarak oynayan yerli futbolculardan Selçuk kalitesinde veya yakın olan başka başka bir yerli futbolcumuz var mı?

Not: Selçuk son derece rezalet bir sezon geçiriyor ama kalitesi ortada

Sol kanatta ilk 11 başlaması büyük hata yinede fena değildi Bruma çıkıp Aydın kalabilirdi. Tabi Aydın asla bu takımın bir parçası olamaz yokluktan oynuyor.

tartışmayın şu aydıncılarla vakit kaybından başka birşey değil.

aydın fan boyzların gördüğü:

robben_5675.jpg

benim gördüğüm:

trashbag-455x295.jpg

o kadar kotu oldugu icin mancini oynatiyor sanirim

guya fatih terimin torpillisi oldugu iddia edilen adam

o posete sen girersin en fazla

penaltı değildi rakibin teması yok aydına, fakat aydının performansını beğendim ben. İyi ortalar yaptı fakat gel görki atacak forvet yok

Cevap yok zaten. Futbolun şartları diye saçma bir soru olabilir mi?

İmanın şartları, İslamın şartları desen sıralarım sana hepsini.

Ama ben sana bir soru sorayım; şuan Galatasaray futbol takımında aktif olarak oynayan yerli futbolculardan Selçuk kalitesinde veya yakın olan başka başka bir yerli futbolcumuz var mı?

Not: Selçuk son derece rezalet bir sezon geçiriyor ama kalitesi ortada

Sacmaliyorsun. Futbolun sartlari ile ne demek istedigimi iyi anladin. Aydin da ama o sartlara ayak uyduracak kapasitesi yok. Neyi eksik o konuda hemfikir olmaliyiz cünkü acik bir sekilde görülüyor. Ama sende Aydin hayranligi oldugu icin bunu yazmak istemiyorum, cünkü anlasmamiz mümkün degil bu konuda.

Ben takimda olan hicbir yerli oyuncuyu begenmiyorum. Bunlarin arasinda yine iyi olan tabi ki Selcuk. Ama ondan sonra kesinlikle Aydin gelmez, sasirmayin. Engin'i bile ondan önde görüyorum. O derece.

Geri
Üst Alt