#7 Aydın Yılmaz

Bugün neden çıkarıldığını çözemedim kalitesi GS yakışmıyor ama bugun o mevkideki son çıkacak oyuncuydu

Sacmaliyorsun. Futbolun sartlari ile ne demek istedigimi iyi anladin. Aydin da ama o sartlara ayak uyduracak kapasitesi yok. Neyi eksik o konuda hemfikir olmaliyiz cünkü acik bir sekilde görülüyor. Ama sende Aydin hayranligi oldugu icin bunu yazmak istemiyorum, cünkü anlasmamiz mümkün degil bu konuda.

Ben takimda olan hicbir yerli oyuncuyu begenmiyorum. Bunlarin arasinda yine iyi olan tabi ki Selcuk. Ama ondan sonra kesinlikle Aydin gelmez, sasirmayin. Engin'i bile ondan önde görüyorum. O derece.

bu sezon oynadigi maclarda gayet iyiydi. bu macta da uzun sureden sonra 11 oynamasina ragmen gayet iyiydi. diger kanat oyuncusu brumadan iyiydi mesela

catacak baska yer bulunuz

Sacmaliyorsun. Futbolun sartlari ile ne demek istedigimi iyi anladin. Aydin da ama o sartlara ayak uyduracak kapasitesi yok. Neyi eksik o konuda hemfikir olmaliyiz cünkü acik bir sekilde görülüyor. Ama sende Aydin hayranligi oldugu icin bunu yazmak istemiyorum, cünkü anlasmamiz mümkün degil bu konuda.

Ben takimda olan hicbir yerli oyuncuyu begenmiyorum. Bunlarin arasinda yine iyi olan tabi ki Selcuk. Ama ondan sonra kesinlikle Aydin gelmez, sasirmayin. Engin'i bile ondan önde görüyorum. O derece.

Görüş açını değiştirmelisin. Engin'i bile derken Engin'i küçümsemişsin ama Engin tam performans ile oynadığı zaman Selçuk'tan bile daha iyi bir futbolcudur. Onun psiko-manyak yapısından dolayı kalitesi yerlerde.

Aydın Yılmaz'ı seviyor ne kadar savunuyorsam sende de tam tersi bir durum söz konusu olduğu için anlaşmamız ne bu dünyada nede ahirette mümkün değildir.

Hatta daha bilimsel bir açıklamayla; uzayda birbirine paralel olan iki ışın gibiyiz kesişmemiz asla ve asla mümkün değildir.

Senin gibi Aydın Yılmaz hakkı yiyen, bu dünyada ve mahşerde bunun cezasını çekecek olan bir adamla bile ortak paydam var. Ne büyüksün Galatasaray.

Bişi demiyorum Hakan :D

bu sezon oynadigi maclarda gayet iyiydi. bu macta da uzun sureden sonra 11 oynamasina ragmen gayet iyiydi. diger kanat oyuncusu brumadan iyiydi mesela

catacak baska yer bulunuz

yok kardeşim yok boşuna çeneni yorma taktığına takıyor bazı arkadaşlar sırf kötülemek için kötülüyorlar bir de neden beğenmediklerini yazsalar daha iyi olacak ama açıklamaları yok işte adam 2 tane alda at pası verdi daha ne bekliyorlar anlamadım

Maç eksiği ve yazın yediği hurmalar 45dk ile sınırlıyor şu anda kendisini. Kontrat mevzuları geçti gitti artık, bir şekilde yararlanmamız lazım. Kadrodaki yegane yerli kanat oyuncusu.

Burak ve Drogba 'dan biri çıkmalıydı ve tek forvete dönülmeliydi. Aydın çıkmayıp Ceyhun daha önce girmiş olsaydı şuan galibiyeti konuşuyor olurduk.

aydıncılar lince başladı no comment + aydın=çöp

no comment yazmana gerek yok ayrica cop yazmana da gerek yok iyi oynadigi mactan sonra, kotu oldugunu dusunuyosan bi kere soylemen yeterli. baska konular da var haterlik yapabilecegin

mycyi yemen adina raporluyorum umarim yersin

Sağ bek olur mu acaba? Uzun zamandır böyle iyi muz ortalar görmemiştim.

çok iyisin Aydın böyle devam koçum bugün attığın pasları ve Konya maçındaki asistini bu takımda bir tek Sneijder yapabilir hazır formun yükselmişken takımdaki diğer kanat oyuncularının seviyesine düşmezsin umarım

Hamit altıntop yüzünden as oyuncu olamadı.Umarım artık Mancini ona hakettiği düzenli forma şansını verir.Aydın yılmazdaki gelişimi göremeyenler,radyoda maç dinleyerek yada 3 dk lık özetlerden fikir edinip Aydın çöp,engin bile ondan iyi falan yazıyor.Tam kahvehane adamları.

Güzel kardeşim öncelikle Engin çok yetenekli bi adam.Engin bile ondan iyi diye lafa başlarsan kafadan futbol konuşulmaz seninle.

Neyse tekrar Aydın Yılmaza dönersek.İnşallah artık düzenli olarak forma şansı bulur.Sadece bugün yaptıklarından dolayı değil.Geçmiş maçlardaki perfonması,gücü ve hızı 11 de yer bulması için yeterli. Fatih Terimin Hamit altıntop ısrarı yüzünden bu gelişimini takım için pek kullanamadı.Mancini ile umarım tamamen şansı döner.

aydin iyidi ya . en iyi posisyonlarimizi onunla gördük resmen. daha cok mac oynamasi gerekiyor. daha cok kendisine güvenip sorumluluk almasi gerekir .

kanat oyuncu eksigimiz var zaten. aydina sahip cikmak gerekir. cok iyi degildi tamam ama bukadar mac eksiginden sonra iyi diyorum ben.

Hamit altıntop yüzünden as oyuncu olamadı.Umarım artık Mancini ona hakettiği düzenli forma şansını verir.Aydın yılmazdaki gelişimi göremeyenler,radyoda maç dinleyerek yada 3 dk lık özetlerden fikir edinip Aydın çöp,engin bile ondan iyi falan yazıyor.Tam kahvehane adamları.

Güzel kardeşim öncelikle Engin çok yetenekli bi adam.Engin bile ondan iyi diye lafa başlarsan kafadan futbol konuşulmaz seninle.

Neyse tekrar Aydın Yılmaza dönersek.İnşallah artık düzenli olarak forma şansı bulur.Sadece bugün yaptıklarından dolayı değil.Geçmiş maçlardaki perfonması,gücü ve hızı 11 de yer bulması için yeterli. Fatih Terimin Hamit altıntop ısrarı yüzünden bu gelişimini takım için pek kullanamadı.Mancini ile umarım tamamen şansı döner.

Futbolun şartlarını da göz önünde bulundurdun mu :D

Yokluktan buna bile iyi diyoruz.

şu düştügümüz hale bakin. Aydincilar, amrabatcilar diye forum birbirine girdi. Robbenciler veya Naniciler olsaniz anlayacagim.

şimdilik Aydin formayi hakediyor. Amrabati oyunda görünce benim içim karariyor. Bi huzursuzluk basiyor.

Geri
Üst Alt