- 26 Kasım 2012
- 179.664
- 242.312
- 5.688
penaltı değildi rakibin teması yok aydına, fakat aydının performansını beğendim ben. İyi ortalar yaptı fakat gel görki atacak forvet yok
baska penaltidan bahsediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
penaltı değildi rakibin teması yok aydına, fakat aydının performansını beğendim ben. İyi ortalar yaptı fakat gel görki atacak forvet yok
Sacmaliyorsun. Futbolun sartlari ile ne demek istedigimi iyi anladin. Aydin da ama o sartlara ayak uyduracak kapasitesi yok. Neyi eksik o konuda hemfikir olmaliyiz cünkü acik bir sekilde görülüyor. Ama sende Aydin hayranligi oldugu icin bunu yazmak istemiyorum, cünkü anlasmamiz mümkün degil bu konuda.
Ben takimda olan hicbir yerli oyuncuyu begenmiyorum. Bunlarin arasinda yine iyi olan tabi ki Selcuk. Ama ondan sonra kesinlikle Aydin gelmez, sasirmayin. Engin'i bile ondan önde görüyorum. O derece.
Sacmaliyorsun. Futbolun sartlari ile ne demek istedigimi iyi anladin. Aydin da ama o sartlara ayak uyduracak kapasitesi yok. Neyi eksik o konuda hemfikir olmaliyiz cünkü acik bir sekilde görülüyor. Ama sende Aydin hayranligi oldugu icin bunu yazmak istemiyorum, cünkü anlasmamiz mümkün degil bu konuda.
Ben takimda olan hicbir yerli oyuncuyu begenmiyorum. Bunlarin arasinda yine iyi olan tabi ki Selcuk. Ama ondan sonra kesinlikle Aydin gelmez, sasirmayin. Engin'i bile ondan önde görüyorum. O derece.
bu sezon oynadigi maclarda gayet iyiydi. bu macta da uzun sureden sonra 11 oynamasina ragmen gayet iyiydi. diger kanat oyuncusu brumadan iyiydi mesela
catacak baska yer bulunuz
aydıncılar lince başladı no comment + aydın=çöp
aydıncılar lince başladı no comment + aydın=çöp
Hamit altıntop yüzünden as oyuncu olamadı.Umarım artık Mancini ona hakettiği düzenli forma şansını verir.Aydın yılmazdaki gelişimi göremeyenler,radyoda maç dinleyerek yada 3 dk lık özetlerden fikir edinip Aydın çöp,engin bile ondan iyi falan yazıyor.Tam kahvehane adamları.
Güzel kardeşim öncelikle Engin çok yetenekli bi adam.Engin bile ondan iyi diye lafa başlarsan kafadan futbol konuşulmaz seninle.
Neyse tekrar Aydın Yılmaza dönersek.İnşallah artık düzenli olarak forma şansı bulur.Sadece bugün yaptıklarından dolayı değil.Geçmiş maçlardaki perfonması,gücü ve hızı 11 de yer bulması için yeterli. Fatih Terimin Hamit altıntop ısrarı yüzünden bu gelişimini takım için pek kullanamadı.Mancini ile umarım tamamen şansı döner.