#7 Aydın Yılmaz

Adam iki muz orta açtı iyi gözüktü. Oyun içinde Buraktan(!) bile daha az yer aldı.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

İlk yarı bir pozisyonda çok iyi depar attı ama hakemi bizim lig hakemleri gibi sanıp kendini yere attı.

Yetenek olsada, kafa hep aynı, gol atacaksa bile atmaz yere atar, yapacak birşey yok.

İlk yarı bir pozisyonda çok iyi depar attı ama hakemi bizim lig hakemleri gibi sanıp kendini yere attı.

Yetenek olsada, kafa hep aynı, gol atacaksa bile atmaz yere atar, yapacak birşey yok.

adam onune yatinca topa yetisme sansi kalmadi kafayla falan alakasi yok. o da birakti kendini

sneijdere'de aynısını yaptınız. 2 orta yaptı diyonuzda %100lük 2 orta kesti adam. Onları değerlendiren olsa bu adam şu an kraldı. Hayır yani oyun mu bu arkadaş peş peşe 20 tane aynısından yapmasını beklemiyorsunuz değil mi.

Bence böyle azıcıkta olsa yeteneği olan adamlar sırf Türk olduğu için gelişim göstermeyip harcanıyor. Forvetteki adam burak işte ne bekliyorsunuz ki.

Adam benim gözümde 2 asist yapmıştır ve gayet başarılı performans sergiledi.

Burakla yan yana oynayan her adama Allah şans ve sabır versin

aydın bugun ıyı sayılırdı aydına kadar eleştırılcek çok ısım var.ama aydınla falan şl alınmaz.bızım hayallerımızı karşılamaz.avrupada ılk 10 takım arasına gırceksek bu sabrı h.balta ve aydın ıle asla olmaz.

sneijdere'de aynısını yaptınız. 2 orta yaptı diyonuzda %100lük 2 orta kesti adam. Onları değerlendiren olsa bu adam şu an kraldı. Hayır yani oyun mu bu arkadaş peş peşe 20 tane aynısından yapmasını beklemiyorsunuz değil mi.

Bence böyle azıcıkta olsa yeteneği olan adamlar sırf Türk olduğu için gelişim göstermeyip harcanıyor. Forvetteki adam burak işte ne bekliyorsunuz ki.

Adam benim gözümde 2 asist yapmıştır ve gayet başarılı performans sergiledi.

Burakla yan yana oynayan her adama Allah şans ve sabır versin

Aynen, tamamen burağın mallığı, gidiyor kalecinin tam üstüne vuruyor, 2 yıldır 40 gol attı en az 60 tane de net gol harcadı niye sırf kaleciye nişanladığı için, burağın yerinde drogba olsaydı o 2 pozisyon da kaçar mıydı, bugün burak o golleri atsa aydın maçın yıldızıydı..

İlk yarı sahanın en iyisiydi.En azından orijinal bir kanat gibi oynayabiliyor ve ortaları sağlam.Aydın heralde yorulduğu için çıkarıldı,onun dışında Aydın bu vasat futbolumuz içerisinde değişmez 11 oyuncumuz olur.

Avrupanın ilk 10 kulübünden biri olacağız diyorsak, kesinlikle kadromuzda olmaması gereken bir oyuncu.

Avrupanın ilk 10 kulübünden biri olacağız diyorsak, kesinlikle kadromuzda olmaması gereken bir oyuncu.

BU bahsettiğin oyuncu 2 tane %100'lük orta açtı Burak ve Drogba kaçırdı... Hafta sonu 3 puanı getiren asisti yaptı..Ben iyidir kötüdür demiyorum ama adam bir şekilde sonuca gidiyor...Sahada boş boş gezinen Selçuk-Burak-Riera gibi adamlar varken Aydın'ın zaafları bu kadar gözünüze batmasın..

Burada bazı gerçek anlamda futboldan ve futbolcudan anlayan bir kaç arkadaş ile birlikte az nefes tüketmedik. Biz dedik demek istemiyorum ama;

"BİZ DEDİK ARKADAŞ"

Bu adam takımın en kaliteli 2 yerli futbolcusundan biridir.

Geri
Üst Alt