#7 Aydın Yılmaz

aydın yılmazın ilk yarının en iyi oyuncusu olduğu gerçeği mevcut kadronun ne kadar berbat ne kadar kötü ve hurdalık olduğu gerçeğinin en büyük delilidir..

O değilde adamı yıllardır sağ kanatta yemişiz meğer adam sol kanatmış.

Hala sivilcelisin galiba bu kadar dert ettigine gore ....

Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm

Ama büyümedim bir gün bile büyümedim

Sorular vardı cevapları çok şıktı

Ama giyemedim birini bile giyemedim

Ve bunu sen bile bilemedin!

Ben daha 18im

Sen daha 18'in boyundan büyük yorumlar yapma. İlla haterlık yapmak istiyorsan başka topice. Mesela Burak Yılmaz topicine gidebilirsin.

Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm

Ama büyümedim bir gün bile büyümedim

Sorular vardı cevapları çok şıktı

Ama giyemedim birini bile giyemedim

Ve bunu sen bile bilemedin!

Ben daha 18im

Sen daha 18'in boyundan büyük yorumlar yapma. İlla haterlık yapmak istiyorsan başka topice. Mesela Burak Yılmaz topicine gidebilirsin.

1. 19'um 2. 19 yasinda olmam senden daha az futbol bilgim oldugu anlamina gelmez ...

1. 19'um 2. 19 yasinda olmam senden daha az futbol bilgim oldugu anlamina gelmez ...

Benden daha fazla biliyorsundur belki altı üstü futbol değil mi. Burada tanrı parçacığını tartışmıyoruz sonuçta. Lakin sen futbol yada futbolcu tartışmıyorsun çıkıp artist artist nefret kusuyorsun. Mesela bende Burak Yılmaz'ı hiç sevmem ama hatta Umut'u da sevmem ama gidip o konuda haterlık yapmam.

Benden daha fazla biliyorsundur belki altı üstü futbol değil mi. Burada tanrı parçacığını tartışmıyoruz sonuçta. Lakin sen futbol yada futbolcu tartışmıyorsun çıkıp artist artist nefret kusuyorsun. Mesela bende Burak Yılmaz'ı hiç sevmem ama hatta Umut'u da sevmem ama gidip o konuda haterlık yapmam.

Aydin'i severim . Dunde iyi oynadi .. Fakat takimin en kaliteli 2 yerlisinder biridir demek futbola ihanettir

Aydin'i severim . Dunde iyi oynadi .. Fakat takimin en kaliteli 2 yerlisinder biridir demek futbola ihanettir

Bizim yerli futbolcularımı için değil.

Burak-Umut-Sabri-Emreç-Ceyhun-Hakan-Semih-Yekta bunlardan hangisi daha kalitelidir sence?

Hamit ve Engin'i yazmadım dikkat edersen çünkü çok kaliteli ikiside ama verimleri düşüktü. Farklı faktörler devreye giriyor bu ikisinde.

dün 3 tane efsane orta acti

2'sini burak yilmaz denen zat yedi

1'ini de drogba bombos kaleye 3 metre tavana dikti

macin adami olabilirdi

forvetlerimiz cok laubali drogba chelsea'de böyle hunharca gol pozisyonlari harcamiyordu

burak yilmaz desen amatör golcüden kötü bitiriciligi

beyler aydın dün iyi oynadı ama sorgulanması gereken aydının iyi oyunu değil aydının nasıl olurda mevcut kadronun en iyi açığı olduğudur,keza aydın kalitesindeki bir oyuncu en iyi açığımız olmuş ise bizim takım kadrosun çöplükdende berbattır..

klasik aydın.

her sezonun belirli 2-3 haftalık döneminde biraz kıpırdanır. her seferinde acaba mı dersin,

ama hiç bir zaman beklediğin yada istediğin futbolcu olmaz, olmayacaktır.

dün 3 tane efsane orta acti

2'sini burak yilmaz denen zat yedi

1'ini de drogba bombos kaleye 3 metre tavana dikti

macin adami olabilirdi

forvetlerimiz cok laubali drogba chelsea'de böyle hunharca gol pozisyonlari harcamiyordu

burak yilmaz desen amatör golcüden kötü bitiriciligi

Aynen öyle bizi dün pozisyona sokan tek adam Aydındı..AYrıca Drogbanın gol pozisyonlarında değil ama maçın genelinde laubali olduğunu düşünüyorum..Hani mahallede 10 yaşındaki çocuklar topu ayağından alamaz ya Drogba da hala kendini eski hızında eski gücünde sanıyor öyle oynuyor..

dün maçin en iyi oyuncusuydu. devam etmeli 11 de. herifin asistlerini yediler. yaratti herif pozisyonlari.

Görüş açını değiştirmelisin. Engin'i bile derken Engin'i küçümsemişsin ama Engin tam performans ile oynadığı zaman Selçuk'tan bile daha iyi bir futbolcudur. Onun psiko-manyak yapısından dolayı kalitesi yerlerde.

Aydın Yılmaz'ı seviyor ne kadar savunuyorsam sende de tam tersi bir durum söz konusu olduğu için anlaşmamız ne bu dünyada nede ahirette mümkün değildir.

Hatta daha bilimsel bir açıklamayla; uzayda birbirine paralel olan iki ışın gibiyiz kesişmemiz asla ve asla mümkün değildir.

Senin gibi Aydın Yılmaz hakkı yiyen, bu dünyada ve mahşerde bunun cezasını çekecek olan bir adamla bile ortak paydam var. Ne büyüksün Galatasaray.

Bişi demiyorum Hakan :D

O kadar sey yazmissin, sonunda da birsi demiyorum diyorsun :D

Ayrica hakkini yemiyorum.Yetersiz oldugunu dile getiriyorum.

aydin'in en iyi secenek oldugu takimin hali vahimdir zaten.. aydin'la bir alakasi yok

Geri
Üst Alt