- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Emre Colak'tan daha fazla hakediyor oynamayi. 18'de olmasi gerekirdi bence..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006 dan beri galatasaray da bu adam ne yapmis bu 6 yildir da hala bu takimda kaliyor anlamak guc demek ki bu adamin torpili var.
ne orta yapiyor ne calim atiyor ne cizgiden iceri dalislar yapiyor, oylece cizgide yan hakemle beraber bekliyor
2006 dan beri galatasaray da bu adam ne yapmis bu 6 yildir da hala bu takimda kaliyor anlamak guc demek ki bu adamin torpili var.
ne orta yapiyor ne calim atiyor ne cizgiden iceri dalislar yapiyor, oylece cizgide yan hakemle beraber bekliyor
Manchester maçında abdurrahim albayrak'ın 2 koltuk yanında oturuyordu albayrak'ın ayakta bütün trübünlerle birlikte tezahurat ettiği bir anda yanındaki arkadaşıyla güler bir vaziyette fısıldaşarak onunla dalga geçiyorlardı.Bu adama daha kaç sene yattığı yerden paralar vereceğiz merak ediyorum 7 senedir bekliyoruz yuhh be...
Ne köy olur, ne kasaba. Ben futbolcunun istikrarlısından yanayım. Eğer bir futbolcu 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyorsa, o iyi oynadığa maçta ister Messi gibi oynasın, şahsen benim için önemi olmaz. Ha Aydın böyle devam ederse ki edemediğini yıllarca gördük. Ben sözümü yutmaya hazırım...