#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Emre Colak'tan daha fazla hakediyor oynamayi. 18'de olmasi gerekirdi bence..

2006 dan beri galatasaray da bu adam ne yapmis bu 6 yildir da hala bu takimda kaliyor anlamak guc demek ki bu adamin torpili var.

ne orta yapiyor ne calim atiyor ne cizgiden iceri dalislar yapiyor, oylece cizgide yan hakemle beraber bekliyor

2006 dan beri galatasaray da bu adam ne yapmis bu 6 yildir da hala bu takimda kaliyor anlamak guc demek ki bu adamin torpili var.

ne orta yapiyor ne calim atiyor ne cizgiden iceri dalislar yapiyor, oylece cizgide yan hakemle beraber bekliyor

Geçen sene Beşiktaşa attığı golden sonra takımda 10 sene kalabilir dedim içimden o yüzden fazla göze batmıyor.

kaliteli futbolcu isnt he

Manchester maçında abdurrahim albayrak'ın 2 koltuk yanında oturuyordu albayrak'ın ayakta bütün trübünlerle birlikte tezahurat ettiği bir anda yanındaki arkadaşıyla güler bir vaziyette fısıldaşarak onunla dalga geçiyorlardı.Bu adama daha kaç sene yattığı yerden paralar vereceğiz merak ediyorum 7 senedir bekliyoruz yuhh be...

Manchester maçında abdurrahim albayrak'ın 2 koltuk yanında oturuyordu albayrak'ın ayakta bütün trübünlerle birlikte tezahurat ettiği bir anda yanındaki arkadaşıyla güler bir vaziyette fısıldaşarak onunla dalga geçiyorlardı.Bu adama daha kaç sene yattığı yerden paralar vereceğiz merak ediyorum 7 senedir bekliyoruz yuhh be...

Aynen, hatta geçen arkadaşlarıyla muhabbet ederken de gülmüş. Nasıl güler lan bu adam? Nefes bile alması hata. Yattığı yerden para kazanıyor bir de gülüyor kaç sene daha bekleyecez yuh be!

takimdaki en iyi futbolcudur

Helal olsun adamım çok iyiydin. Sen böyle oynamaya devam et yeter. Bi zaman sonra Terim Amrabat'ı oynatıp seni yedek tutmaya utanır.

of be aydın.yetenek desen fazlasıyla var sende.bikaç maç ilk 11 oynamalısın ama gol atmalısın,asist yapmalısınki taraftar inansın ,güvensin.

Ne köy olur, ne kasaba. Ben futbolcunun istikrarlısından yanayım. Eğer bir futbolcu 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyorsa, o iyi oynadığa maçta ister Messi gibi oynasın, şahsen benim için önemi olmaz. Ha Aydın böyle devam ederse ki edemediğini yıllarca gördük. Ben sözümü yutmaya hazırım...

oynatmiyo emperor

oynadigi her mac iyi ama illa kendi aldigi abileri oynaticak

ha keza gzan

Yedekden gelinip anca bu kadar oynanır heralde ya ben gerçekten beğendim ...

Ne köy olur, ne kasaba. Ben futbolcunun istikrarlısından yanayım. Eğer bir futbolcu 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyorsa, o iyi oynadığa maçta ister Messi gibi oynasın, şahsen benim için önemi olmaz. Ha Aydın böyle devam ederse ki edemediğini yıllarca gördük. Ben sözümü yutmaya hazırım...

Aydın geçen sezonun 2. yarısından itibaren oynadığı her maçta çok iyi oynadı. Çıkarın şu at gözlüklerini.

Geri
Üst Alt