#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

hem muthis futbolcu hem de aile babasi seviyoruz seni aydin yilmaz

flashy kanat oyuncusu = best

real niggaz know this

Çocuğu çok tatlı arklar takımda kalsın daima. :yenieek:

Fatih hoca ne düsündü acaba, mevkisi yoktu resmen kanatlara gecene kadar mac bitti, sürekli ortalarda geziyordu..

Kendi bölgesi hariç heryerde oynadı, pozisyonu neydi anlamadım maç boyunca..

Forvet arkası mı oynadı girdiğinde ben anlamadım.

Aydın oyuna girerken bende bişey beklemiyordum zaten beklenildigi gibi oldu

oynadimi gercekten ben hic görmedim kendisini

bi çocuk daha yap aydın

bu emre colak ve amrabattan formayi kapmak icin hic ugrasmiyor

oyuna girmis, yorgun falan degil birsey yapamiyorsan en azindan at gibi kos calis, cabala, bas ama nerde

ama topun yanindan yuruyerek geciyor, pas veriyor yürüyor adeta bosa kacicagina, ebue verkac yapicak geriye at diye isaret ediyor, yahu kos sana saga sola.

ben anlamıyorum oyuna girdiği zaman bişey yapacak diye bekleyen varmı forumda... bu adam oyuna girdiğinde bir kişi eksildiğimizi düşünüyorum çokmu abartıyorum acaba...

ben anlamıyorum oyuna girdiği zaman bişey yapacak diye bekleyen varmı forumda... bu adam oyuna girdiğinde bir kişi eksildiğimizi düşünüyorum çokmu abartıyorum acaba...

ilk 11 de basladigi zaman hic birsey beklemiyorum kendisinden ama sonrada girdigi zaman bekliyorum

gecen sene sonrada girdigi hemen hemen her macta baya etkili olduydu cunku

bu sene ama hicte oyle degil, braga macinda golu atti ama performansi cok rezildi.

adam kayboluyor yahu sahada.

bence aydin "zaten ilk 11 oyuncusu olamicam" diye kafasina sokmus, bu yuzden olmiyor, olmicak bence.

Bence Aydın sahada rakibin gözünü karıştırmak için fln giriyor oyuna çünkü dolanmaktan başka bişi yaptığı yok ne top kapıyor ne pres yapıyor.

Geri
Üst Alt