#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

emrah mesajini duzelt chico

sezonda attığı tek gol ile bize sneijder ve drogbayı hediye etmiş futbolcu. helal olsun:D

selcuga ayar vermıs

264552_597594460280638_1788134293_n.jpg

Kalsin, ve "ölüm kalim" maclarinda oynatalim. Banko "kurtarici GOl" olur zaten :asd:

imzala sozlesmeyi kardesim adami hasta etme ;)

tobc'ul ugramis to injustice thanks to u-know-who's hamrut fetishism innidt

adam gibi 7 numara getirin de ,aydin ne olacagi mohim degil

Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı ekipte mukavelesi biten isimlerden Aydın ve Gökhan’la yeni sözleşme yapılmasını isteyen teknik patron Fatih Terim, kiralık yıldızlar Melo ve Umut’un bonservislerinin de mutlaka alınmasını talep etti.

Tecrübeli hoca buna karşın Melo’nun kiralık olarak kadroya katılması fikrine de oldukça sıcak bakıyor.

Ajansspor

Fatih Terim geldikten sonra çok büyük bir aşama kaydetti, inşallah üstüne koyarak devam eder...

Tembel futbolcu kategorisindeki 1 numara.Böyle yetenekli bir adam kendini nasıl sıfıra indirir en büyük örneğidir kendisi.

derhal sozlesme imzalanmazsa yetkilileri arenadaki ilk macta tekme tokat doverim

Kazımı geri isteyip aydını istemeyenler tez konusu olur (bunu aydını çok beğendim için söylemiyorum):)

Hangi takıma giderse 2. takımım o olur. Bursa'ya falan giderse sevinirim.

Yok abi, her maç oynaması lazım. Kendilerini salıyorlar. " Zaten arada bir giriyorum " deyip çalışmıyorlar. Yoksa Aydın kafasını kullansa, iyi yerlere gelebilir. ( Hala :/ ) Türk Navas.. :D

Yok abi, her maç oynaması lazım. Kendilerini salıyorlar. " Zaten arada bir giriyorum " deyip çalışmıyorlar. Yoksa Aydın kafasını kullansa, iyi yerlere gelebilir. ( Hala :/ ) Türk Navas.. :D

Jesus navasa hem tip hem de oyun olarak aşırı benziyor yanlız:)

Amkspor @Amkspor 1 sa

SON DAKİKA! G.Saray'da sözleşme yenileyen Gökhan Zan ve Engin Baytar, bu akşam 18.00'deki idmanda yer alacaklar.

Aydın'la yenilemediğimize göre gidici sanırım.

700 bin euro garanti ücreti reddetmiş beyimiz. O zaman güle güle gitsin nereye gidecekse

Geri
Üst Alt