#7 Aydın Yılmaz

Takımın en iyilerindendi, rezalet durumdaydık, yoksa adam Messi gibi oynadı demiyor kimse.

Takımın en iyisiydi çıkana kadar. Çıktıktan sonra dikkat ederseniz 1 tane düzgün orta yapamadık.

Neresi iyidi dalgami geciyorsunuz?! Saka gibi.

He anlasildi, pas atti diye en iyisi olmus. Neyse, diyecek birsey yok.

melo bizde iyidi tek ama kötülerden en iyisi yine aydindi. öyle yada böyle cok iyi 2 asist yapti. digerleri al gülüm ver gülüm . sorumluluk sende olsun havasindaydi herkez :(

Takimin en iyilerindendi, ayrica iki tane mukemmel pas verdi ama birini drogba birini de burak atamadi. daha ne yapmasini istiyordunuz anlamadim

Bu adamın yerine Amrabat oynasaydı suan rahat bir uyku cekiyor olacaktım

Bu adamın yerine Amrabat oynasaydı suan rahat bir uyku cekiyor olacaktım

bu postu görmeseydim şuan damarlarımdaki kan hızlı akmıyor olacaktı, sakin kalacaktım güzel bir şekilde uyuyacaktım. Adamın sinirlerini germekte çok iyi zamane ergenusları. Git sivilcelerini sık sen.

bu postu görmeseydim şuan damarlarımdaki kan hızlı akmıyor olacaktı, sakin kalacaktım güzel bir şekilde uyuyacaktım. Adamın sinirlerini germekte çok iyi zamane ergenusları. Git sivilcelerini sık sen.

Ne diyon sen yaw Aydın Amrabattan iyi diyosan bugune kadar bosuna yasamısın

Aydın kötü oynamadı, çok iyi orta yapıyor mesela bunu gördük, bu adam ta ne zamandan beri topu unutmuştu ve de, buna rağmen hiç oynamayan adamlara göre iyi işler yapıyor.

Geri
Üst Alt