#7 Aydın Yılmaz

dikkat edersen ft zamaninda kendini gelistirdi dedim ve bjk macinda attigi golu soyledim
tarih: nisan 2012. aydin 88li yani 24 yasinda. bir oyuncu gelisimini gec tamamlayabilir ozellikle buyuk kuluplerde. manchester unitedda tom cleverley var milli takima kadar cikmis falan filan 25 yasinda adami aston villaya kiraladilar. bizde genc oyuncu 20sinde world beater degilde millet kafayi siyiriyor, oyle birsey yok. aydin 24unde istenen seviyeye geleceginin sinyalini verdi. ama 2012 yazi malesef hamit denen gaspciyi aldik, aydin o sene pek oynayamadi. oynadigi maclarda (bragayi hatirliyorum, bir de buraga gol attirdigi maci) sonradan oyuna girmesine ragmen kendini gostermisti. toplam 700 dk oynamis o sezon. tam kendini buldu derken koca sezon 700 dk oynatilmis. sonra o sezonun sonunda anlamsiz sekilde erman kilic gibi bir tornaci alinip aydin butun yaz bekletildi ve transferin son gunu tekrar takima kazandirildi, load of shit obviously. o da gelisimine darbe vurdu. sonra ft gitti mancini geldi ve oynadigi ilk kupa macinda ayagina plak takilacak ve yaklasik 1 sene kalacak agirlikta bir sakatlik gecirdi. sen aydina karsi vicious olmayi secebilirsin dogal, 10 senedir napti falan diyosun 2012den oncesini zaten saymiyorum ama oyuncunun buyuk kulupte ancak 24unde kendini gostermeye baslamasi abes birsey degil, verdigim ornekte goruldugu uzere. ondan sonra da zaten sanssizliklarla gecmis son 2 sene.

Guzel bir ozet.

Sana tek bir sorum olacak: Aydin Yilmaz diyelimki sezon sonu oldu ve iyilesti. Devam mi>? Get the hellout mi?

Guzel bir ozet.

Sana tek bir sorum olacak: Aydin Yilmaz diyelimki sezon sonu oldu ve iyilesti. Devam mi>? Get the hellout mi?

sinir kalktigina gore b. ihtimalle adios. max 14 turk olacak elimizde 30 tane var zaten
sinan gumus de var ayrica, ona sans verilmesi gerekir
HA olcanmi aydin mi dersen LOLCANa get the H out derim

Aydın 2014 sezonunun başında takıma mı kazandırıldı ? Ya etmeyin eylemeyin.Adam kulüpten fazla para almak için yeni sözleşmeyi kabul etmedi ( sanki çok bişey yapmış gibi fazla para talep ediyo herif) 2 ay boyunca hiç bi takımla anlaşamadı ve bizim salaklar şampiyonlar liginde altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı tekrar sözleşme yaptılar.neyin takıma kazandırılması :D

27 yaşına girmiş bugü. Kutlu olsun.

Galatasaray forması ile 132 maca çıkmış ( 80 % 90 dakika oynamadı bu maclarda )
11 gol
21 asist
2005-06 yılından beri takımda. Sezon başı ortalama 60 mac oynanıyor. 600 macda 132 mac....
Çok az.
Torpili olmadan burada kalamazdı bu kadar süre. 2 yıl önce gönderilmeliydi... Maç yapmadan maaş alan futbolcu olur mu? Oluyormuş

sinir kalktigina gore b. ihtimalle adios. max 14 turk olacak elimizde 30 tane var zaten
sinan gumus de var ayrica, ona sans verilmesi gerekir
HA olcanmi aydin mi dersen LOLCANa get the H out derim

Ok sagol, sadece bunu bilmek istedim sahsen yoksa anlasamayacagimiz bir konu uzerine onlarca yorum yapmak gereksiz olurdu.
O bakimdan dedigine gelirsek, sezon sonu nereye giderse gitsin de biz kurtulalim sundan. (bu sadece Aydin icin degil, baska cop ler icin de gecerli hala bir halt yapmadan para kazanmaya devam ediyorlar)

bi ara sonradan girdiginde oyuna dinamizm katma ozelligi vardi

sonraki gelen hocalarda pek sans tanimadi.

Aydın 2014 sezonunun başında takıma mı kazandırıldı ? Ya etmeyin eylemeyin.Adam kulüpten fazla para almak için yeni sözleşmeyi kabul etmedi ( sanki çok bişey yapmış gibi fazla para talep ediyo herif) 2 ay boyunca hiç bi takımla anlaşamadı ve bizim salaklar şampiyonlar liginde altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı tekrar sözleşme yaptılar

.... in ur opinion

Aydın yeni sözleşmeyi hak eden bir adam sadece şanssız sakatlıklar yaşadı hepsi bu umarım sene sonu makul ücretle 5 yıllık bir sözleşme imzalanır.

Anadolu takımında olsa şimdi Ptt ye kadar düşmüştü, bizde başladığı için Ptt ye düşüşü zaman alacak.. Nihayetinde aldığı ücrete çok daha iyi bi yabancı alınır Emre Çolakın 3 4 sene önce yaptığı çıkışı asla yapamayıp ha oldu ha olacak diye diye bizi umutlandırmasıyla kariyeri son bulmuştur

Aydın 2014 sezonunun başında takıma mı kazandırıldı ? Ya etmeyin eylemeyin.Adam kulüpten fazla para almak için yeni sözleşmeyi kabul etmedi ( sanki çok bişey yapmış gibi fazla para talep ediyo herif) 2 ay boyunca hiç bi takımla anlaşamadı ve bizim salaklar şampiyonlar liginde altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı tekrar sözleşme yaptılar.neyin takıma kazandırılması :D
Yazdırmak zorunda değilsin ki. Altyapıdan birini yazdırsan veya bi kişi eksik yazdirsan 1m$ cepte kalacak.

N5

Adam kadro dışında yaşlandı be
yıllarca yedek klübesinde bile oturmadan götürdü milyonları

Yazık ya uzuluyorum Aydın için. Garibim çok çekti.

sacmalik

ft doneminde kendini acik ve net bir sekilde gelistirmisti

quaresmayi sirtinda tasiyip sag doksana catlattigi gol
braga macinda cataldan donen topu
burak yilmaza yaptigi akil dolu asist maci hatirlamiyorum

genel olarak performansinda NET ilerleme vardi. manchini juve macina cikmadan evvel aydini ilk 11de calistirmisti, gerci sonra oynatmadi kupada oynatti ve adam sanssiz sekilde 20 dk oynayip sakatlandi.

su an ekibimizde aydinin 3 kati para kazanan hamit ve olcan gibi gaspcilari ve onlara verilen sanslari gorunce yatip kalkip aydina saydirmayi acikcasi komedide cigir acan bir hamle olarak goruyorum

Vallah Hayri sence öyle olabilir birsey demek istemiyorum ama son dediklerin boldladigim yer de tam olarak dogru degil yani. Burada yeterince Olcan ve Hamit gibiler de elestiriliyor. Hamiti savunan bir kisi bile yoktur, Olcan dan da umudu kesmeyen kisiler mevcut sadece ama yine de ölesiciye elestiriliyor.

Ayrica yatip kalkip Aydina saydirilmiyor, adamin kimseye zarari olmadigi icin fark edilmiyor bile son aylarda o derece yani simdi Dogum günü sayesinde milletin aklina geldi yine. Son dönemde oynamayan hangi topcularimiza laf edildi?

Söyleyim sana, olumsuz sekilde haberlere medyaya yansiyan Yigit/Baytar ikilisi, Eboue yi millet unuttu bile konusan yok,Aydini da. Baskan Apo Gökhan Zani herkes önüne yem olarak atmasaydi onu da kimse konusmuyordu, sadece kullanilmasini isteyenler vardi(ben dahil).

Bunlarin hepsinden artik ne köy olur ne de kasaba.

10 yıldır kadroda yer işgal edip milyonları götüren ama üst üste iki iyi maç çıkaramamış adamın iyi futbolcu olduğunu bana kimse anlatmasın. 'Şans mı verildi?' de denmesin, yeterince verildi; birazcık kıpırdanır gibi olduğu bir maçla ümit verdikten sonraki ilk maçında o kadar silik kaldı ki, sonrasında kimse niye takıma alınmadığını sorgulama ihtiyacı bile hissetmedi, hem de berbat rotasyonlarda; bu senaryo defalarca yaşanmış olsa da, aradan iyi oynadığı birkaç maçı cımbızla çekip vitrin yapan balık hafızalar iş başında yine!...

Stil olarak da pek tutmadığım bir oyuncudur; topla çok ince işler yapacak yeteneği yok, pek denemez de zaten; sıklıkla denediği aksiyonlar için de muazzam bir hız ve dayanıklılığa sahip olması gerekirdi ki alabildiğine tembel bir sporcu olduğu en yakınında bulunmuş kişilerce birçok kez tescillenmiştir, antrenmanda kasmadan nasıl olsundu ki?...Oynamaya çalıştığı oyun şekliyle, sakatlığa çok açık bir futbolcu olarak görmüşümdür hep...

Görüldüğü üzere, bir futbolcu hakkında daha öngörülerimde haklı çıkmış bulunmaktayım, kesin bir kanaate varmak için aceleci davranmam, ancak kanaatim şekillendiğinde de çok nadir yanılmışımdır ki o yanılgıları da minimalize edip mazur gösterecek birtakım sebepler bulmakta hiç zorlanmadığımın bilinmesini isterim! :H...

Son cümle, kendimle kafa bulma anlamında ironi içerir, yine derin bir analizde bulunduğumu farkettim, çok lazımmış gibi :P...Futbola gereğinden fazla kafa yorduğumu, zaman israfı yaptığımı düşündüğüm dönemlerden birini yaşamaktayım galiba...

Geri
Üst Alt