- 16 Haziran 2010
- 191.638
- 134.675
- 6.478
dikkat edersen ft zamaninda kendini gelistirdi dedim ve bjk macinda attigi golu soyledim
tarih: nisan 2012. aydin 88li yani 24 yasinda. bir oyuncu gelisimini gec tamamlayabilir ozellikle buyuk kuluplerde. manchester unitedda tom cleverley var milli takima kadar cikmis falan filan 25 yasinda adami aston villaya kiraladilar. bizde genc oyuncu 20sinde world beater degilde millet kafayi siyiriyor, oyle birsey yok. aydin 24unde istenen seviyeye geleceginin sinyalini verdi. ama 2012 yazi malesef hamit denen gaspciyi aldik, aydin o sene pek oynayamadi. oynadigi maclarda (bragayi hatirliyorum, bir de buraga gol attirdigi maci) sonradan oyuna girmesine ragmen kendini gostermisti. toplam 700 dk oynamis o sezon. tam kendini buldu derken koca sezon 700 dk oynatilmis. sonra o sezonun sonunda anlamsiz sekilde erman kilic gibi bir tornaci alinip aydin butun yaz bekletildi ve transferin son gunu tekrar takima kazandirildi, load of shit obviously. o da gelisimine darbe vurdu. sonra ft gitti mancini geldi ve oynadigi ilk kupa macinda ayagina plak takilacak ve yaklasik 1 sene kalacak agirlikta bir sakatlik gecirdi. sen aydina karsi vicious olmayi secebilirsin dogal, 10 senedir napti falan diyosun 2012den oncesini zaten saymiyorum ama oyuncunun buyuk kulupte ancak 24unde kendini gostermeye baslamasi abes birsey degil, verdigim ornekte goruldugu uzere. ondan sonra da zaten sanssizliklarla gecmis son 2 sene.
Guzel bir ozet.
Sana tek bir sorum olacak: Aydin Yilmaz diyelimki sezon sonu oldu ve iyilesti. Devam mi>? Get the hellout mi?