#7 Garry Rodrigues

Bu adamin en büyük özelliği cabuk havalanmasi. Havaya girdin mi sönersin. Kendini ne zannediyorsun. 2 mac iyi oynayınca bencilce malca oynuyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kacirdigi net pozisyonda vurus teknigi berbatti. Sanki zemin suclu gibi kizmasi kendisini komik duruma dusurdu. Ayak icini o kadar acarsan ve kafan dizinin hemen ustunde olmazsa topu tabii ki tribunlere gonderirsin...

kasımdan sonra çok enerji yüklemesi olabilir aman dikkat rodrgiues

Tam bir Yasin Öztekin vuruşu yaptı o pozisyonda.

Bayağı uzun bir süre kayboldu resmen maçın içinde bugün.

sent via GSC

eh o golü atabilecek adam olsa bizde durmazdı gomis gibi satmak zorunda kalırdık zaten.

İkili kapadılar sürekli ama kötü. Hele kaçırdığı gol hiç yakışmadı.

Tam bir Yasin Öztekin vuruşu yaptı o pozisyonda.

Bayağı uzun bir süre kayboldu resmen maçın içinde bugün.

sent via GSC

Bizim Brahimi'ye yaptığımız gibi onlar da iyi savundu Garry'i.

Bir de Rodrigues iyi bir çalımcı değil. Mesela rakipteki Corona gibi değil. Genelde hızı ile geçiyor rakibi. O fırsatları yakalayamayınca hep bekine ya da orta sahaya döndü. Tempo çok artmayınca ve boş alan gelmeyince kötü görünmesi bence çok da garip değil. Verebilecekleri bu kadar zaten.

Fazlasını beklememiz gereken bir oyuncu değil Rodri. Fazlasını istiyorsak başka adam alacağız.

kardesim gördün solda zorlandin, niye kanat degistirmedin? yapiskan mi var orada

Klasik Garry işte istikrarlı bir adam değil öyle olsa bizde işi yok zaten

Yasin'in Benfica deplasmaninda kacirdigi pozisyonu hatirlatti

Sinan'ın, üstelik her iki pozisyon, Onyekuru'nun pozisyonları neyse de senin pozisyon hiç olmadı be Rodriguez.

Bu adama geri zekalı dendiği için kızılıyor idi, doğru çok fazla ve haksız bir ifade. Ancak, karşısında sağlam bir bek olduğu zaman çalım yeteneği zayıf olduğu için etkili olamıyor. Bunu geliştirebilir mi bilmiyorum, en azından vücut çalımı gibi çalışarak olabilecek şeyler katabilir belki.

hala diyorum,rodriguesin senesi ama şu havaya girmeler bitmeli.olgunlasmalı.20 yasında degilsin artık

Sinan'ın, üstelik her iki pozisyon, Onyekuru'nun pozisyonları neyse de senin pozisyon hiç olmadı be Rodriguez.

Bu adama geri zekalı dendiği için kızılıyor idi, doğru çok fazla ve haksız bir ifade. Ancak, karşısında sağlam bir bek olduğu zaman çalım yeteneği zayıf olduğu için etkili olamıyor. Bunu geliştirebilir mi bilmiyorum, en azından vücut çalımı gibi çalışarak olabilecek şeyler katabilir belki.

Bence çalım işi çok kolay değil. O kıvraklık ya vardır ya yoktur. Rodri'de yok. Sonradan kazanılacak bir şey olduğuna inanmıyorum. Bu sebeple dar alanda etkisi azalıp yardıma ihtiyaç duyacak. Biz de hazırlıklı olmalıyız buna.

Bence çalım işi çok kolay değil. O kıvraklık ya vardır ya yoktur. Rodri'de yok. Sonradan kazanılacak bir şey olduğuna inanmıyorum. Bu sebeple dar alanda etkisi azalıp yardıma ihtiyaç duyacak. Biz de hazırlıklı olmalıyız buna.
Ben de o yüzden kesin öğrenmeli yazmadım renktaşım çünkü evet yetenek ile orantılı bir durum. Ama ne bileyim hani vücut çalımı mesela belki çalışarak olabilir çünkü görüyoruz böyle karşısında sağlam bir bek ve ona yardımı iyi yapan bir açık oyuncusu olunca hızı da bir işe yaramıyor.

Sağda oynamali. Yine asistleri ile is yapmali. Onyekuru da solda oynamali

Bu adama zam yapmak gerekiyor...malum dün çok güzel iki pozisyona girdi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt